Η απεργία παραλύει σιδηροδρόμους-αεροδρόμια στη Βάδη-Βυρτεμβέργη

Οι εργαζόμενοι και οι ταξιδιώτες στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης πρέπει να προετοιμάζονται για μαζικούς περιορισμούς στη σιδηροδρομική κυκλοφορία. Το αεροδρόμιο της Στουτγάρδης απεργεί επίσης και πάλι.

Το συνδικάτο σιδηροδρόμων και μεταφορών (EVG) έχει καλέσει τα μέλη του σε προειδοποιητικές απεργίες διάρκειας αρκετών ωρών αυτή την Παρασκευή.

Για την περιφερειακή και υπεραστική κυκλοφορία στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, ο περιφερειακός επικεφαλής του EVG Kurt Amberger αναμένει παρόμοιες συνέπειες με την πρώτη προειδοποιητική απεργία στα τέλη Μαρτίου.

Οι εργαζόμενοι σε όλο το κρατίδιο πρόκειται να αποχωρήσουν από την εργασία τους από τις 3 έως τις 11 το πρωί της Παρασκευής.

Επηρεάζονται τα υπεραστικά και περιφερειακά δρομολόγια της Deutsche Bahn και άλλων σιδηροδρομικών εταιρειών, οι οποίες διαπραγματεύονται επί του παρόντος μια νέα συλλογική σύμβαση εργασίας με το συνδικάτο.

Η Στουτγάρδη και η Καρλσρούη πλήττονται ιδιαίτερα από τη σιδηροδρομική απεργία

Σημαντικές επιπτώσεις θα υπάρξουν στη Στουτγάρδη και την Καρλσρούη, για παράδειγμα. Εκεί, οι προαστιακοί συρμοί θα είναι επίσης σε μεγάλο βαθμό ακινητοποιημένοι.

Η απεργία θα μπορούσε επίσης να έχει συνέπειες για σιδηροδρομικές εταιρείες όπως η SWEG ή η Go-Ahead.

Δεν επηρεάζονται άμεσα από την απεργία, αλλά επηρεάζονται, μεταξύ άλλων, οι σηματοδότες.

Και αν ένα σήμα δεν γίνει πράσινο, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν γενικά οι λειτουργίες, δήλωσε ο περιφερειακός επικεφαλής της EVG Amberger.

Αναμένονται εμπόδια στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης

Οι επιβάτες του αεροδρομίου της Στουτγάρδης πρέπει επίσης να είναι προετοιμασμένοι για σημαντικές δυσλειτουργίες την Παρασκευή.

Το συνδικάτο Verdi κάλεσε τους εργαζόμενους στον τομέα της αεροπορικής ασφάλειας, στον έλεγχο επιβατών καθώς και στον έλεγχο προσωπικού και εμπορευμάτων να προχωρήσουν σε προειδοποιητική απεργία.

Θα σταματήσουν να εργάζονται κατά τη διάρκεια της νύχτας από την Πέμπτη προς την Παρασκευή, ανακοίνωσε η Verdi.

Η προειδοποιητική απεργία θα λήξει τη νύχτα από την Παρασκευή προς το Σάββατο.

Σύμφωνα με τη Verdi, ενδέχεται να υπάρξουν μεγαλύτεροι χρόνοι αναμονής, ματαιώσεις πτήσεων ή ακυρώσεις σε σχέση με την προειδοποιητική απεργία.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης