Εικόνες ντροπής στη Γερμανία: 81χρονος βίασε έγκυο φοράδα

Ένας κόκκινος δονητής και εικόνες από την κάμερα παρακολούθησης αποδεικνύουν όλη την ντροπή. Ένας συνταξιούχος (81 ετών) βίασε την έγκυο φοράδα “Leni”!

Η αστυνομία ερευνά έναν άνδρα (81) από το Neuhaus για καταπάτηση και παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων, καθώς επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα άλογο την Ημέρα του Αγίου Πνεύματος στη Lauscha.

Τι είχε συμβεί;

Γύρω στις 9 μ.μ., ο ιδιοκτήτης Walter Wohlleben και η κόρη του Laura από τον ιππικό στάβλο Ernstthal ξαφνιάστηκαν από το γάβγισμα των σκύλων τους.

Όταν έλεγξαν την κάμερα μέσω του κινητού τους, είδαν έκπληκτοι τον δράστη να στέκεται στο στάβλο με κατεβασμένο το παντελόνι.

Όταν έφτασε η οικογένεια, ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει.

Ο Wohlleben δήλωσε: “Τον ακινητοποιήσαμε και τον κρατήσαμε στο έδαφος μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Έκτοτε μας απείλησε ότι θα επιστρέψει. Τώρα όλοι φοβόμαστε ότι θα κάψει τη φάρμα μας ή θα σκοτώσει το άλογο μόλις ελευθερωθεί ξανά”.

Ένας κτηνίατρος πρόκειται τώρα να εξετάσει προσεκτικά τη φοράδα και να διαπιστώσει αν το αγέννητο πουλάρι (6 μηνών) υπέστη επίσης ζημιά.

Αστυνόμος Stefanie Kurrat: “Ο δράστης εξακολουθεί να βρίσκεται σε κλινική επειδή έπεσε στην προσπάθειά του να διαφύγει”.

Αφού εξασφαλίστηκαν τα αντικείμενα και οι καταγραφές, εξετάζεται τώρα αν ευθύνεται και για άλλες επιθέσεις σε άλογα στο πρόσφατο παρελθόν.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης