Η εκπαιδευτική έκθεση Didacta ξεκινά στη Στουτγάρδη

Η διεθνής εκπαιδευτική έκθεση Didacta ξεκίνησε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας και μέχρι το επόμενο Σάββατο αναμένει 730 εκθέτες…

Μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί και άλλοι επαγγελματίες θα μπορούν να ανταλλάσσουν ιδέες από κοντά.

Αναμένονται 730 εκθέτες και έχουν προγραμματιστεί περισσότερα από 1300 σημεία του προγράμματος.

Σε πέντε αίθουσες, προμηθευτές διδακτικού υλικού και εκπαιδευτικών παιχνιδιών, καθώς και αρχές και ενώσεις, θα παρουσιάσουν καινοτομίες από τους τομείς των παιδικών σταθμών, των σχολείων, των πανεπιστημίων και της επαγγελματικής κατάρτισης.

Σε φόρουμ θα συζητηθούν θέματα όπως η έλλειψη εκπαιδευτικών, η ψυχική υγεία μετά την πανδημία και η ακόμη υποτονική ψηφιοποίηση.

Οι τεχνικές μάθησης, τα σχολικά κτίρια, ορισμένα από τα οποία χρειάζονται ανακαίνιση, και η δημοκρατική εκπαίδευση είναι επίσης στην ατζέντα της φετινής έκθεσης.

Η εκπαιδευτική έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Βάδης-Βυρτεμβέργης θεωρείται η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τον κλάδο της εκπαίδευσης στην Ευρώπη.

Στο εκθεσιακό κέντρο της Στουτγάρδης, η Didacta θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 7 έως τις 11 Μαρτίου 2023 από τις 9.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ..

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.