Έναρξη των Χειμερινών Αγώνων Special Olympics στη Βαυαρία

Με τον καιρό σύμμαχο πραγματοποιείται η έναρξη των Χειμερινών Αγώνων (Special Olympics) στη Βαυαρία.

Το χιόνι έφτασε τα 20 εκατοστά. Αυτό σημαίνει ότι οι αγώνες των χειμερινών αγωνισμάτων είναι ασφαλείς. Η τελετή έναρξης θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στον παραλιακό δρόμο του Bad Tölz.

1.500 άτομα αναμένεται να παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης το βράδυ. Ανάμεσά τους βρίσκονται 620 αθλητές από επτά ομόσπονδα κρατίδια και πολλοί αθλητές από πέντε χώρες, συμπεριλαμβανομένων συμμετεχόντων από την Αυστρία, την Ιταλία και την Ελβετία, καθώς και από τις σκανδιναβικές χώρες Λετονία και Φινλανδία.

Έτσι, θα υπάρχει και λίγο ολυμπιακό άρωμα όταν η πρόεδρος του Landtag, Ilse Aigner, θα ανοίξει τους αγώνες σε 10 αγωνίσματα το βράδυ.

Τέσσερις ημέρες Χειμερινών Αγώνων – μια ξεχωριστή εβδομάδα για το Bad Tölz

Η πόλη Bad Tölz ανυπομονεί για τις επόμενες τέσσερις ημέρες. Ο δεύτερος δήμαρχος Michael Lindmair αναφέρει: “Σημαίνει μια μεγάλη εβδομάδα που θα ζήσουμε με ειδικούς διαγωνισμούς.

Το θέμα της ενσωμάτωσης παίζει μεγάλο ρόλο και θα πρέπει απλώς να υιοθετηθεί και στην καθημερινή μας ζωή και αυτή η εβδομάδα είναι μια συμβολή σε αυτό”.

Πολλοί άνθρωποι στην περιοχή βοηθούν να διασφαλιστεί ότι οι αγώνες αυτοί μπορούν να διεξαχθούν για αθλητές με νοητική αναπηρία.

Ο χιονοδρομικός σύλλογος Lenggries διοργανώνει τους αλπικούς αγώνες στο Streidllift και οι πολλοί εθελοντές των αθλητικών συλλόγων του Bad Tölz υποστηρίζουν τους αγώνες.

Δύο χρόνια προετοιμασίας για τους Special Olympics

Εδώ και δύο χρόνια έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τους αγώνες στους οποίους συμμετέχουν αθλητές από επτά περιφερειακές ενώσεις του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία.

Ο χειμώνας με το χαμηλό χιόνι παραλίγο να βάλει ταφόπλακα στους διοργανωτές.

Μόλις οι θερμοκρασίες το επέτρεψαν, τα κανόνια χιονιού για τους αλπικούς αγώνες στο Streidllift στο Lenggries ξεκίνησαν και πάλι.

Ο πρόεδρος της Special Olympica Bayern Erwin Horak είναι ανακουφισμένος που το εκτεταμένο πρόγραμμα μπορεί να προχωρήσει με λίγους περιορισμούς.

Οι Χειμερινοί Αγώνες θα ξεκινήσουν το βράδυ της Δευτέρας με την πρόεδρο του Κρατικού Κοινοβουλίου και προστάτιδα Ilse Aigner (CSU).

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης