Επιχείρηση: Ένοπλος άνδρας ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα

Σύλληψη στο Ντόρτμουντ – Επιχείρηση μεγάλης κλίμακας για την αστυνομία: Ένοπλος άνδρας ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα για ώρες…

Η δράση της αστυνομίας στο Ντόρτμουντ διήρκεσε ώρες: ένας άνδρας είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα στην περιοχή Nordstadt. Ο ένοπλος άνδρας εξουδετερώθηκε.

Το απόγευμα της Τρίτης, η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που είχε ταμπουρωθεί για αρκετές ώρες σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή Nordstadt.

Προηγουμένως, ο άνδρας φέρεται να είχε αφηνιάσει στην πολυκατοικία στην Kapellenstraße.

Επειδή ο άνδρας έφερε μαχαίρι, σύμφωνα με την αστυνομία, κλήθηκε ειδική ομάδα κρούσης.

Η πολυκατοικία εκκενώθηκε και η Leuthardstraße μεταξύ Dortmund-Mitte και Mitte-Nord, συμπεριλαμβανομένων των παράδρομων, αποκλείστηκε.

Μετά από αρκετές ώρες, οι ειδικές δυνάμεις κατάφεραν να συλλάβουν τον άνδρα σώο και αβλαβή, ανακοίνωσε η αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης.

Πρέπει τώρα να διευκρινιστεί αν ο άνδρας πάσχει από ψυχική ασθένεια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο υπό αστυνομική συνοδεία.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης