Αξιωματικός έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε γυναίκες αστυνομικούς

Ειδήσεις για το αστυνομικό σκάνδαλο στη Βάδη-Βυρτεμβέργη: ο πρώην ανώτατος αστυνομικός έστειλε πορνογραφικές φωτογραφίες του σε πολλές αστυνομικίνες.

Ο πρώην επιθεωρητής της αστυνομίας, ο οποίος θα δικαστεί σήμερα ως ύποπτος για σεξουαλική επίθεση, έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε γυναίκες αστυνομικούς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του SWR, έστειλε πορνογραφικές φωτογραφίες του σε τουλάχιστον τρεις γυναίκες αστυνομικούς μεταξύ 2018 και 2020.

Ο κατηγορούμενος είχε αναλάβει τα καθήκοντά του ως ο ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας στο κρατίδιο τον Νοέμβριο του 2020.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αποστολή των γυμνών φωτογραφιών έγινε γνωστή μόνο μετά τη διαθεσιμότητά του – μέσω μιας ανώνυμης καταγγελίας τον Δεκέμβριο του 2021.

Το περίεργο της υπόθεσης: Από όλους τους αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος ήταν υπεύθυνος για μια αστυνομική εκστρατεία κατά της σεξουαλικής βίας.

Η εισαγγελία της Στουτγάρδης κλείνει την έρευνα

Η εισαγγελία της Στουτγάρδης επιβεβαίωσε στο dpa ότι διεξήγαγε έρευνα κατά του επιθεωρητή με την υποψία της διανομής πορνογραφικού περιεχομένου.

Εκπρόσωπος δήλωσε ότι η υπόθεση αφορούσε περιστατικά μεταξύ 2018 και 2021. Οι έρευνες αυτές είχαν διακοπεί τον περασμένο Οκτώβριο λόγω έλλειψης επαρκών υποψιών.

Ο αστυνομικός, ο οποίος έχει έκτοτε τεθεί σε διαθεσιμότητα, φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μια γυναίκα αστυνομικό στη Στουτγάρδη τον Νοέμβριο του 2021.

Με την υπόθεση ασχολείται επίσης επιτροπή έρευνας του κοινοβουλίου του κρατιδίου.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης