Εταιρεία δίνει πρόστιμο σε όποιον ενοχλεί συναδέλφους σε διακοπές

Οι διακοπές πρέπει να είναι μια περίοδος που θα σας κάνει να ξεκουραστείτε. Για να διασφαλιστεί ότι αυτό συμβαίνει πράγματι, η εταιρεία Dream11 έχει εκδώσει απαγόρευση επαφών μεταξύ των εργαζομένων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η μη συμμόρφωση θα κοστίσει ακριβά.

Όταν είμαι σε διακοπές, είμαι σε διακοπές. Ή; Για πολλούς ανθρώπους, η απάντηση είναι πιθανότατα ένα χλιαρό “ναι” στην καλύτερη περίπτωση.

Το σώμα μπορεί να καίγεται στον ήλιο, αλλά το κεφάλι εξακολουθεί να κρέμεται στο γραφείο – και το κινητό τηλέφωνο της δουλειάς είναι σε απόσταση αναπνοής.

Η ινδική εταιρεία Dream11, έχει πλέον κηρύξει τον πόλεμο σε αυτή την κακή συνήθεια.

Απαγόρευση επαφών υπό την απειλή προστίμου

Όπως ανέφερε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, η εταιρεία εισήγαγε μια πολιτική για τους υπαλλήλους της. “Μια φορά το χρόνο, σε διώχνουν από το σύστημα για μια εβδομάδα….

Τότε δεν έχετε πρόσβαση στο Slack, στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στις κλήσεις”, εξηγεί ο Harsh Jain,

Συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Dream11. Η μη συμμόρφωση με την πολιτική επισύρει δρακόντειες κυρώσεις.

Όποιος επικοινωνήσει με άλλον εργαζόμενο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο περίπου 1.200 δολαρίων (περίπου 1117 ευρώ).

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.