Έρευνα: Ευγενικοί αλλά τσιγγούνηδες οι κάτοικοι της Νυρεμβέργης!

Έρευνα: Ευγενικοί αλλά τσιγγούνηδες οι κάτοικοι της Νυρεμβέργης!

Μια μελέτη καθόρισε την πιο ευγενική πόλη της Γερμανίας από διάφορες απόψεις. Η Νυρεμβέργη τα πηγαίνει καλά στην κατάταξη, αλλά ένας πόντος αφήνει περιθώρια.

Ακόμα κι αν ο ουρανός είναι συχνά γκρίζος πάνω από την πόλη του Ντύρερ, υπάρχει, τελικά, καλή μπύρα. Αυτό κάνει τους Φράγκους ευτυχισμένους και: ευγενικούς.

Τουλάχιστον αυτό υποδηλώνει μια μελέτη της πλατφόρμας ηλεκτρονικής μάθησης Preply. Σε μια κατάταξη, η εταιρεία καθόρισε την πιο ευγενική πόλη της Γερμανίας.

Οι πιο αγενείς πόλεις της Γερμανίας

Περισσότεροι από 1.500 κάτοικοι στις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας ερωτήθηκαν για να μάθουν πόσο συχνά παρατηρούν αγενή συμπεριφορά, τι πιστεύουν για το φιλοδώρημα και αν βρίσκουν τους ντόπιους ή τους νεοφερμένους πιο αγενείς.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι πιο συνηθισμένες αγενείς συμπεριφορές είναι να είσαι απορροφημένος στο smartphone σου, να μην δίνεις σημασία στους ξένους και να μιλάς δυνατά σε δημόσιο χώρο ή να παρακολουθώντας βίντεο με αυξημένη ένταση.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση αυτής της μελέτης, οι τρεις πιο αγενείς πόλεις είναι το Έσσεν, η Δρέσδη (προτελευταία) και η Φρανκφούρτη, με το Έσσεν να φέρει τον δυσάρεστο τίτλο της πιο αγενής πόλης στη Γερμανία.

Οι πιο ευγενικές πόλεις στη Γερμανία

Από όλες τις πόλεις στις οποίες διεξήχθησαν οι έρευνες, οι πιο ευγενικές πόλεις είναι το Ανόβερο (3η θέση), η Βρέμη (2η θέση) και το Μπόχουμ ως κορυφαία πόλη. Η Νυρεμβέργη απέχει ελάχιστα από το βάθρο και καταλαμβάνει την 4η θέση.

Αν και η Νυρεμβέργη μπορεί σίγουρα να κρατήσει τη θέση της στην κλίμακα ευγένειας, υπάρχουν επίσης μερικά μελανά σημεία.

Σύμφωνα με τη μελέτη της Preply, η Νυρεμβέργη είναι μία από τις πόλεις με τους πιο αγενείς ντόπιους.

Σύμφωνα με την έρευνα, μόνο το 24,2% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι οι άνθρωποι που έχουν μετακομίσει εδώ είναι πιο εχθρικοί από τους ντόπιους.

Η γενναιοδωρία επίσης δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα έντονη μεταξύ των Φράγκων.

Σε ό,τι αφορά το φιλοδώρημα, η Νυρεμβέργη κατατάσσεται στην προτελευταία θέση, γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο τσιγκούνηδες πόλεις της Γερμανίας από αυτή την άποψη.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης