Γερμανία: Άστεγος διασώθηκε από φορτηγό απορριμμάτων

Ένας άστεγος στη Δρέσδη ήταν πολύ τυχερός. Ο Emil D. (50 ετών) κοιμόταν τη νύχτα μέσα σε ένα χάρτινο δοχείο εντός του κάδου απορριμμάτων για να ξεκουραστεί.

Όταν το πρωί οι συλλέκτες απορριμμάτων άδειασαν τον κάδο, ο άνδρας κατέληξε στο απορριμματοφόρο. Αλλά η πυροσβεστική κατάφερε να τον απελευθερώσει.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 7.30 π.μ. στην περιοχή Pieschen. Δύο εργαζόμενοι είχαν μόλις αδειάσει έναν κάδο όταν άκουσαν κραυγές.

Στην αρχή δεν μπόρεσαν να αναγνωρίσουν τις κραυγές βοήθειας, αλλά όταν μετά από λίγη ώρα εξακολουθούσαν να ακούγονται, έλεγξαν το απορριμματοφόρο.

Αυτό που κανείς δεν υποψιαζόταν εκείνη τη στιγμή: στο όχημα δεν υπήρχαν μόνο απορρίμματα, αλλά και ένας άνθρωπος.

“Ξύπνησα όταν το απορριμματοφόρο με φόρτωσε μέσα”, λέει ο άστεγος στη BILD. “Κάλεσα βοήθεια.”

Τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο Ρουμάνος μπόρεσε να βγει από το ασθενοφόρο λίγο αργότερα, λέγοντας στη BILD: “Καταστροφή. Είχα πιει μπύρα και ήθελα απλώς να κοιμηθώ. Τώρα πονάει το πόδι μου”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.