Γερμανία: Χωρίς δίπλωμα μεθυσμένος οδηγός σκοτώνει πεζό

Το αργότερο όταν ξαναγίνει νηφάλιος, θα ξέρει ότι έχει μια ανθρώπινη ζωή στη συνείδησή του… (Bad Homburg – Έσση)

Στο Bad Homburg (Hochtaunuskreis), ένας μεθυσμένος οδηγός σκότωσε μια πεζή και στη συνέχεια αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του!

Το αυτοκίνητο χτύπησε με το δεξί μπροστινό μέρος του την γυναίκα (36) από το Bad Homburg.

Απίστευτο: Ο άνδρας απλά συνέχισε, σταμάτησε μετά από 500 με 600 μέτρα και αποκοιμήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας: “Για την πεζή, οποιαδήποτε βοήθεια ήρθε πολύ αργά και υπέκυψε στα τραύματά της στον τόπο του δυστυχήματος, παρά τα μέτρα ανάνηψης που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί και ο γιατρός των επειγόντων περιστατικών που έφτασαν.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Bad Homburg. Μετά από συνεννόηση με την εισαγγελία της Φρανκφούρτης, ελήφθη δείγμα αίματος.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας: “Μετά τα μέτρα, αφέθηκε ελεύθερος από το τμήμα. Τώρα πρέπει να λογοδοτήσει σε ποινική διαδικασία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας”.

Ο δρόμος έκλεισε για σχεδόν τέσσερις ώρες. Ένας εμπειρογνώμονας πρέπει τώρα να ανασυνθέσει την πορεία του δυστυχήματος.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.