Γερμανία: Διευθυντής πληρώνει άτομο για να μην κάνει τίποτα

Η σκηνοθέτης Rosa von Praunheim (80) ανάγκασε τον εαυτό της να δουλέψει με μια ασυνήθιστη μέθοδο: “Για ένα διάστημα προσέλαβα ένα άτομο να έρχεται και να με παρακολουθεί να δουλεύω για τρεις με τέσσερις ώρες”, δήλωσε η σκηνοθέτης του Βερολίνου (“Männerfreundschaften”) σε συνέντευξή του στην “Süddeutsche Zeitung”.

Το σκεπτικό της είναι λογικό; : “Αν κάποιος έρχεται για λίγες ώρες και πληρώνεται, εγώ δεν μπορώ να περιηγηθώ στο βιβλιοπωλείο, πρέπει να δουλέψω”. Εκτός αυτού, δίνει επίσης καθήκοντα στο άτομο.

Η καθημερινότητά μου φαίνεται χαλαρή. “Κοιμάμαι αργά, παίρνω πρωινό και διαβάζω εφημερίδα”, εκμυστηρεύτηκε η 80χρονη στην εφημερίδα.

“Μετά δουλεύω, κάθε μέρα γράφω ένα ποίημα”. Είναι “μεγάλη χάρη” να είστε δραστήριοι και να έχετε πολλά σχέδια.

Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε σύντομα να είναι το τέλος της. Ένας αστρολόγος είχε προβλέψει ότι θα πέθαινε λίγο πριν από τα 81α γενέθλιά της στις 25 Νοεμβρίου.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης