Γερμανία: Γυναίκα βάζει τον άντρα της σε αγγελία στο Ebay

Ποιος ενδιαφέρεται για αυτόν τον άνθρωπο; Μια γυναίκα από το Μόναχο θέλει να χαρίσει τον σύζυγό της και παρέχει τον λόγο σε μια αγγελία…

Κάπως έτσι πρέπει να είναι μια ολοκληρωμένη συζυγική κρίση. Μια γυναίκα από το Μόναχο φαίνεται ότι έχει βαρεθεί τόσο πολύ να ζει με τον σύζυγό της που θέλει τώρα να τον ξεφορτωθεί.

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από μια αναλυτική αγγελία στο ebay που δημοσίευσε από την περιοχή Ramersdorf-Perlach (Μόναχο).

Γυναίκα από το Μόναχο θέλει να δώσει τον σύζυγό της: “Ένας ενοχλητικός άνδρας”

“Σύζυγος για χάρισμα”, είναι ο τίτλος. Στο κείμενο περιγραφής, η γυναίκα εξηγεί με περισσότερες λεπτομέρειες γιατί βαρέθηκε τον σύζυγό της.

Λόγω “εκπαιδευτικών μέτρων” πρέπει να φύγει, μαθαίνει κανείς. Ο άντρας αφήνει τα ρούχα έξω από πλυντήριο και δεν μπορεί να μαγειρέψει.

Τουλάχιστον πηγαίνει στη δουλειά πέντε φορές την εβδομάδα και είναι καλός με τα παιδιά. Προφανώς υπάρχουν επίσης προβλήματα με τον σκύλο του ζευγαριού, ο οποίος, σύμφωνα με τη γυναίκα από το Ράμερσντορφ, θα αποτελούσε μέρος της δωρεάς.

Το ενοχλημένο συζυγικό της συμπέρασμα: “Είναι ένας ενοχλητικός άνδρας”, για τον οποίο αποκλείονται οι αξιώσεις επιστροφής ή εγγύησης.

Έχει τραβήξει το “χειρόφρενο” η σύζυγος ή πρόκειται για ένα αστείο;

Ακόμη και οι χρήστες της πύλης κοινωνικής δικτύωσης reddit δεν μπορούν να το διαπιστώσουν αυτό πέραν πάσης αμφιβολίας. Εκεί, ο σύζυγος που πρόκειται να “χαριστεί” προκαλεί πολλές διασκεδαστικές αντιδράσεις.

Η αγγελία του Μονάχου αφήνει τους αναγνώστες με απορία: “Γιατί οι άνθρωποι παντρεύονται αφού δεν συμπαθούν ο ένας τον άλλον;”

“Ναι ναι, αλλά μετά παραπονιέται όταν βρεθεί κάποια άλλη (π.χ. μια νέα σύντροφος για τον σύζυγο)”, αστειεύεται ένας χρήστης.

“Απλά πράγματα του Ramersdorf”, ένας άλλος θεωρεί τον τόπο διαμονής του ζευγαριού ως το έναυσμα.

Ένα άλλο σχόλιο: “Υπάρχει μια γενιά που παντρεύτηκε για κάποιο λόγο που δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.