Γερμανία: Μητέρα ξέχασε τον γιο της σε πάρκινγκ στην Autobahn

Και ξαφνικά η μητέρα έφυγε: Ένα εννιάχρονο παιδί ήθελε να πάει στην τουαλέτα μόνο για λίγη ώρα κατά τη διάρκεια μιας στάσης καυσίμων στην Α3 στην Έσση το Σάββατο. Όταν επέστρεψε, δεν υπήρχε κανένα ίχνος του αυτοκινήτου της μητέρας του.

Γύρω στις 8.40 π.μ., η αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα εννιάχρονο παιδί που “περπατούσε άσκοπα”, όπως εξηγεί σε δελτίο Τύπου η αστυνομική διεύθυνση της Δυτικής Έσσης.

Άλλοι οδηγοί κάλεσαν τους αστυνομικούς αφού είδαν το αγόρι μόνο του στο πρατήριο καυσίμων Medenbach-Ost κοντά στο Wiesbaden.

Με τη βοήθεια μιας άλλης ολλανδικής οικογένειας, το αγόρι από την Ολλανδία κατάφερε να εξηγήσει στην αστυνομία ότι η μητέρα του είχε βάλει βενζίνη και ότι στο μεταξύ είχε πάει στην τουαλέτα.

Όταν στη συνέχεια επέστρεψε στην αντλία βενζίνης, το Audi της μητέρας του εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί πήγαν τον εννιάχρονο στο αστυνομικό τμήμα και ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για το όχημα κατά μήκος της Α3.

Μέσω “παρακάμψεων και της ολλανδικής αστυνομίας”, η αδελφή της μητέρας επικοινώνησε στη συνέχεια με την αστυνομία του αυτοκινητόδρομου του Βισμπάντεν. Γύρω στις 11 π.μ., η αστυνομία κατάφερε να επανενώσει μητέρα και γιο.

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης