Γερμανία: Ο Γ. Παππάς επανεξελέγη πρόεδρος των ξένων ανταποκριτών

Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Γερμανία, Γιώργος I. Παππάς, εξελέγη για 4η συνεχή χρονιά πρόεδρος της Ένωσης Ξένου Τύπου στο Βερολίνο (VAP)

Ο Γιώργος Παππάς επανεξελέγη πρόεδρος των ξένων ανταποκριτών στη Γερμανία για 4η συνεχή χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Γερμανία, Γιώργος I. Παππάς, εξελέγη για 4η συνεχή χρονιά πρόεδρος της Ένωσης Ξένου Τύπου στο Βερολίνο (VAP).

Η Ένωση «VAP» έχει εγγεγραμμένα περίπου 400 μέλη, ανταποκριτές των μεγαλύτερων και σημαντικότερων ΜΜΕ από 60 και πλέον χώρες.

Στο 7μελές Προεδρείο της Ένωσης εκλέχτηκαν επίσης: αντιπρόεδρος η Melissa Eddy (ΝΥΤ/ΗΠΑ), ταμίας ο Rob Savelberg (De Telegraaf/Ολλανδία), τα υπόλοιπα 4 μέλη του Προεδρείου είναι η Lotta Lundberg (Σουηδία), η Tatiana Firsova (Ρωσία), ο Mathias Sonne (Δανία), Tomasz Lejman (Πολωνία).

Η Ένωση «VAP» είναι η αρχαιότερη δημοσιογραφική Ένωση στη Γερμανία, λειτουργεί αδιάκοπα από το 1906. Έλληνες πρόεδροι της Ένωσης VAP διετέλεσαν επίσης ο Βάσσος Μαθιόπουλος το 1969 και ο Τάσος Τέλλογλου το 1996.

Η επανεκλογή του Γιώργου Παππά για 4η συνεχή θητεία στη θέση του προέδρου της ιστορικής Ένωσης VAP είναι δείγμα εμπιστοσύνης των ξένων ανταποκριτών στη Γερμανία στην καθημερινή μάχη της ενημέρωσης.

Πηγή: ΕΡΤ NEWS

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης