Γερμανία: Δείτε πως μπορείτε να νοικιάσετε μια πριγκίπισσα

Είτε πρόκειται για τη Χιονάτη, τη Ραπουνζέλ, τη Σταχτοπούτα, τη Βασίλισσα των Πάγων ή την Πριγκίπισσα των Μονόκερων – η υπεύθυνη διοίκησης επιχειρήσεων Alina Pförtner (21) μπαίνει στο ρόλο κάθε παραμυθένιου χαρακτήρα.

Γεννημένη στο Fürth της Βαυαρίας, διευθύνει ένα πρακτορείο που νοικιάζει παραμυθένιες πριγκίπισσες.

“Αλλά δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου”, λέει. Γι’ αυτό έχει περίπου 20 ελεύθερους επαγγελματίες για να την υποστηρίζουν.

Για παραστάσεις σε παιδικά πάρτι γενεθλίων, εταιρικές εκδηλώσεις, γάμους ή και για λαϊκά φεστιβάλ.

“Πάντα ήθελα να γίνω πριγκίπισσα όταν ήμουν παιδί, ήθελα να φοράω μόνο όμορφα φορέματα, ποτέ παντελόνια”, λέει η Alina. “Και πάντα αγαπούσα τη Ραπουνζέλ”.

Στη συνέχεια, το 2020 της ήρθε η ιδέα να εμφανιστεί για πρώτη φορά ως πριγκίπισσα.

“Οι κλόουν προσλαμβάνονται για τα γενέθλια, γιατί όχι ένας χαρακτήρας παραμυθιού;”. Τα λαμπερά παιδικά μάτια την δικαίωσαν.

Εν τω μεταξύ, η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που η Alina μπορεί να ζήσει από τους ρόλους πριγκίπισσας. Χρεώνει 150 ευρώ για μια παράσταση.

Είναι καλά προετοιμασμένη γι’ αυτό: Έχει 50 φορέματα πριγκίπισσας στην ντουλάπα της, διαθέτει δεκάδες περούκες και μπορεί να μεταμφιεσθεί σε 20 ρόλους.

“Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, να γνωρίζουμε τα πάντα για τους χαρακτήρες. Έτσι ώστε να μπορούμε να απαντήσουμε και στις ερωτήσεις που κάνουν πάντα τα παιδιά”.

Όπως γιατί οι αδελφές Άννα και Έλσα από τη Βασίλισσα των Πάγων -οι δύο πιο δημοφιλείς χαρακτήρες- χωρίστηκαν. Ή γιατί τα μαλλιά της Ραπουνζέλ δεν λάμπουν πλέον.

Ο ενθουσιασμός της Alina για τους χαρακτήρες των παραμυθιών έχει μεταφερθεί και στο φίλο της Michael Treiterer (22): μπαίνει στους ρόλους του Batman, του Spiderman ή του πειρατή Jack Sparrow.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης