Η DHL αυξάνει τα ταχυδρομικά τέλη στη Γερμανία

Η αποστολή δεμάτων μέσω ταχυδρομείου θα γίνει ακριβότερη για ορισμένους από την 1η Ιουλίου. Για τους ιδιώτες πελάτες, η τιμή του πακέτου των 2 κιλών, το γραμματόσημο του οποίου διατίθεται μόνο στο διαδίκτυο, θα αυξηθεί στα 5,49 ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι σύντομα θα κοστίζει 50 λεπτά περισσότερο από ό,τι πριν.

Τα πακέτα θα γίνουν επίσης ακριβότερα λόγω του αυξημένου κόστους χαρτιού. Από την άλλη πλευρά, η τιμή καταστήματος για το πακέτο των 5 κιλών θα μειωθεί από 7,49 ευρώ σε 6,99 ευρώ.

Η ηλεκτρονική έκπτωση για την αγορά γραμματοσήμων δεμάτων στο διαδίκτυο δεν θα ισχύει πλέον στο μέλλον.

Η εταιρεία ανέφερε επίσης ως λόγους την αύξηση του κόστους μεταφοράς, παράδοσης και εργασίας, η οποία κατέστησε αναπόφευκτη την αύξηση των τιμών στην εθνική και διασυνοριακή αποστολή δεμάτων.

Η εταιρεία αυξάνει επίσης τις τιμές διεθνώς, αν και επηρεάζονται μόνο τα δέματα που προορίζονται για τις ΗΠΑ.

Για αποστολές στο εξωτερικό, εξακολουθεί να υπάρχει διαφορά τιμής μεταξύ των γραμματοσήμων που αγοράζονται μέσω διαδικτύου και εκείνων που αγοράζονται στα υποκαταστήματα.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης