Η βινιέτα στην Αυστρία γίνεται πιο ακριβή το 2023

Η οδήγηση στους αυστριακούς αυτοκινητόδρομους θα γίνει ακριβότερη το επόμενο έτος. Η τιμή της βινιέτας (Vignette) θα αυξηθεί κατά 2,8%, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο διαχειριστής αυτοκινητοδρόμων Asfinag.

Η ετήσια βινιέτα για τα επιβατικά αυτοκίνητα κοστίζει 96,40 ευρώ, ενώ η δεκαήμερη βινιέτα 9,90 ευρώ.

Η νέα βινιέτα θα είναι διαθέσιμη τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου 2022 σε περίπου 6.000 συνεργάτες πωλήσεων της Asfinag στην Αυστρία και στο εξωτερικό ή ψηφιακά και θα ισχύει από την 1η Δεκεμβρίου 2022.

“Όπως όλα τα έσοδα από τα διόδια, τα έσοδα από την πώληση των βινιετών θα επανεπενδύονται στη λειτουργία, την κατασκευή, τη συντήρηση και την οδική ασφάλεια του δικτύου αυτοκινητοδρόμων της Αυστρίας μήκους 2249 χιλιομέτρων”, αναφέρεται.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.