Νέοι κανόνες πριν από του Αγίου Βαλεντίνου στη Βαυαρία

Αλίκη Μαχαίρα

Updated on:

του Αγίου Βαλεντίνου στη Βαυαρία

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι στις 14 Φεβρουαρίου. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολλές νέες αλλαγές που θα ισχύσουν και για τους ερωτευμένους από την επόμενη εβδομάδα. Να τι πρέπει να προσέξετε.

Ήρθε και πάλι η ώρα: η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η ημέρα των ερωτευμένων, είναι τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου. Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται κάτω από ποιες συνθήκες μπορούν να πάνε στον κινηματογράφο, στο εστιατόριο ή σε άλλα ρομαντικά μέρη.

Πρόσφατα, τα μέτρα άλλαξαν. Τι ισχύει τώρα;

Εστιατόρια στη Βαυαρία

Μέχρι τώρα, τα εστιατόρια στη Βαυαρία έπρεπε να κλείνουν στις 10 το βράδυ. Αυτό έχει πλέον αλλάξει από τις 9 Φεβρουαρίου. Έτσι, αν οι ερωτευμένοι εξακολουθούν να θέλουν να κάθονται στην αγαπημένη τους παμπ μετά τις 10 το βράδυ και να κλείνουν έτσι μια ρομαντική μέρα, αυτό πλέον επιτρέπεται.

Ωστόσο, αν θέλετε να πάτε για ποτό σε μπαρ ή για χορό σε ένα κλαμπ, λυπούμαστε που θα σας απογοητεύσουμε. Αυτά τα μέρη εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά.

Φροντίστε να κλείσετε τραπέζι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τα δημοφιλή εστιατόρια είναι ήδη ως επί το πλείστον κλεισμένα.

Και θυμηθείτε τον κανόνα 2G, οι ανεμβολίαστοι δεν επιτρέπεται να εισέλθουν. Δεν απαιτείται πιστοποιητικό ημερήσιου τεστ ή αναμνηστικός εμβολιασμός. Και φυσικά, μην ξεχάσετε τη μάσκα FFP2.

Πολιτιστικοί χώροι στη Βαυαρία

Από τις 9 Φεβρουαρίου υπήρξε επίσης χαλάρωση στον πολιτισμό. Οι ερωτευμένοι μπορούν να χαίρονται ότι από αυτή την ημερομηνία επιτρέπεται στις κινηματογραφικές αίθουσες πληρότητα 75 τοις εκατό. Οι κρατήσεις εξακολουθούν να συνιστώνται παρά το αυξημένο ποσοστό πληρότητας.

Όσοι προτιμούν μια βραδιά στο θέατρο ή σε άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις θα επωφεληθούν επίσης από τη νέα αυτή ρύθμιση. Και εδώ ισχύει η απαίτηση χρήσης μάσκας FFP2.

Επιπλέον, σε αντίθεση με τα εστιατόρια, οι επισκέπτες πρέπει να πληρούν τα κριτήρια 2G plus. Εδώ πρέπει να έχετε είτε αναμνηστικό εμβόλιο είτε αρνητικό τεστ.

Ιαματικά λουτρά και πισίνες στη Βαυαρία

Μια ρομαντική βραδιά σε σπα; Αυτό είναι δυνατόν. Μέχρι τώρα ίσχυε εδώ ο κανονισμός 2G plus. Ωστόσο, αυτό έχει πλέον αλλάξει σε 2G (σ.σ. πρόσβαση σε εμβολιασμένους και αναρρώσαντες). Και εδώ, μην ξεχάσετε τη μάσκα σας.

Αν όλα αυτά σας φαίνονται υπερβολικά, μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα ωραίο βράδυ στο σπίτι.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης