Μετά από καταδίωξη η αστυνομία σταμάτησε βαν με 29 πρόσφυγες

Καταδίωξη καταλήγει σε ατύχημα με περιπολικό της αστυνομίας: Η αστυνομία σταμάτησε βαν με 29 πρόσφυγες με δέκα παιδιά επίσης στο χώρο αποσκευών…

Επικίνδυνη καταδίωξη στη Σαξονία: Αντί να σταματήσει, ο οδηγός (50) του βαν πάτησε γκάζι και ξέφυγε από την αστυνομία!

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν το όχημα με ουγγρικές πινακίδες κυκλοφορίας στην B6 κοντά στο Görlitz το βράδυ της Τρίτης.

Παρά τα σήματα, ο οδηγός δεν σταμάτησε. Αντιθέτως, επιτάχυνε και απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.

Η αστυνομία κάλεσε αμέσως ενισχύσεις. Αρκετά περιπολικά ανέλαβαν την καταδίωξη και ακολούθησαν το φορτηγάκι για αρκετά χιλιόμετρα προς την κατεύθυνση του Markersdorf.

Εν τω μεταξύ, ο λόγος της διαφυγής αποκαλύφθηκε στους αστυνομικούς: Ξανά και ξανά, οι πόρτες του χώρου φόρτωσης άνοιγαν – στο εσωτερικό του φαίνονταν πολυάριθμα άτομα να πιέζονται μεταξύ τους.

Η άγρια καταδίωξη έληξε όταν το φορτηγάκι έφυγε από το δρόμο μετά από έναν ελιγμό και συγκρούστηκε με ένα από τα περιπολικά.

Εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας εξήγησε: “Στο χώρο αποσκευών η αστυνομία ανακάλυψε 29 πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων και δέκα παιδιά”. Οι Σύροι ήταν στριμωγμένοι στο όχημα.

Ο 50χρονος διακινητής συνελήφθη. Σε βάρος του διεξάγεται τώρα έρευνα για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών και επικίνδυνη παρεμπόδιση της κυκλοφορίας.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε!

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης