56χρονος οδηγός φορτηγού πέθανε σε δυστύχημα με φωτιά

Τρομερό δυστύχημα σημειώθηκε στον Α14 από το Μαγδεμβούργο προς τη Λειψία. Ένα φορτηγό έπιασε φωτιά όταν προσέκρουσε στο τέλος ενός μποτιλιαρίσματος την Τρίτη. Ο οδηγός (56 ετών) σκοτώθηκε..

Ο οδηγός είχε συγκρουστεί με φορτηγό φορτωμένο με ξύλα στο τέλος ενός μποτιλιαρίσματος στον A14 κοντά στο Calbe χθες το πρωί.

Το φορτηγό του, το οποίο ήταν επίσης φορτωμένο με ξύλα, έπιασε αμέσως φωτιά, σύμφωνα με την αστυνομία. Το άλλο φορτηγό έπιασε επίσης φωτιά.

Ο οδηγός του δεύτερου φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά. Η ταυτότητα του νεκρού οδηγού του φορτηγού δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθεί αρχικά.

Ο αυτοκινητόδρομος ήταν κλειστός και στις δύο κατευθύνσεις μέχρι το απόγευμα.

Μόνο γύρω στις 7 το απόγευμα άνοιξε ξανά τουλάχιστον η λωρίδα προς την κατεύθυνση της Δρέσδης.

Το κλείσιμο προς την κατεύθυνση του Schwerin επρόκειτο να διαρκέσει μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Το καταστροφικό μποτιλιάρισμα είχε σχηματιστεί μετά από ένα ακόμη ατύχημα.

Το πρωί, ένας οδηγός φορτηγού που βρισκόταν σε εργοτάξιο αντιλήφθηκε πολύ αργά ένα φορτηγό που είχε σταματήσει μπροστά του και το χτύπησε.

Ο 22χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά από το ατύχημα, ο 52χρονος οδηγός του δεύτερου φορτηγού ελαφρά. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης