Καθυστερήσεις και ακυρώσεις λόγω τεχνικής βλάβης στη Lufthansa

Για άλλη μια φορά η Lufthansa αντιμετωπίζει βλάβη στην πληροφορική. Η τεχνική δυσλειτουργία επηρέασε αρκετές από τις λειτουργίες της αεροπορικής εταιρείας.

Μία ημέρα πριν από τη μεγάλη ημέρα προειδοποιητικής απεργίας και στην εναέρια κυκλοφορία, η Lufthansa είχε να αντιμετωπίσει τεχνικά προβλήματα.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Γερμανίας έκανε λόγο για τεχνική δυσλειτουργία σε εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής που επηρέασε το check-in στο γκισέ καθώς και την επιβίβαση στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας στη Φρανκφούρτη το πρωί της Κυριακής.

Υπήρξαν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις πτήσεων, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας την Κυριακή. Στους επιβάτες προσφέρθηκαν άλλες λύσεις.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα προβλήματα στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης λύθηκαν γύρω στο μεσημέρι.

Εν τω μεταξύ, το check-in μέσω της ιστοσελίδας της Lufthansa και στα μηχανήματα check-in στα αεροδρόμια συνέχισε να επηρεάζεται.

Η Lufthansa συνέστησε στους ταξιδιώτες να κάνουν check-in μέσω κινητών προγραμμάτων περιήγησης, για παράδειγμα σε smartphones ή tablets, ή μέσω της εφαρμογής της αεροπορικής εταιρείας.

Δεύτερη διακοπή σε λίγες εβδομάδες

Οι επιβάτες της Lufthansa έπρεπε ήδη να προετοιμαστούν για ορισμένες ακυρώσεις από την Κυριακή και μετά, λόγω της ευρείας κλίμακας προειδοποιητικής απεργίας παγγερμανικής εμβέλειας στα μέσα μαζικής μεταφοράς που κήρυξαν η Verdi και το συνδικάτο σιδηροδρόμων και μεταφορών (EVG).

Στο αεροδρόμιο του Μονάχου δεν υπήρχε καμία πτήση της Lufthansa εκείνη την ημέρα – εκτός από τις ανθρωπιστικές πτήσεις.

Μια σοβαρή βλάβη πληροφορικής στη Lufthansa σημειώθηκε επίσης στις 15 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια εργασιών κατασκευής μιας σιδηροδρομικής γραμμής στη Φρανκφούρτη, ένα τρυπάνι προκάλεσε ζημιά σε πολλά καλώδια οπτικών ινών της Deutsche Telekom.

Το αποτέλεσμα ήταν παγκόσμιες ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης