Σκληρές κατηγορίες για βασανισμό κατά νηπιαγωγού στη Γερμανία

Τα παιδιά έπρεπε να τρώνε μέχρι να κάνουν εμετό και να καθαρίζουν τον εμετό: Σκληρές κατηγορίες κατά νηπιαγωγού στη Γερμανία

Οι κατηγορίες είναι σοβαρές και έχουν επιβεβαιωθεί από συνάδελφο. Μεταξύ άλλων, η νηπιαγωγός φέρεται να κλείδωσε τα παιδιά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο.

Σε έναν παιδικό σταθμό στην Κάτω Φραγκονία, μια νηπιαγωγός φέρεται να εξαναγκάζει, να τραυματίζει και να κλειδώνει μικρά παιδιά.

Οι κατηγορίες είναι αρκετά σοβαρές, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Παιδιά παιδικού σταθμού εξαναγκάστηκαν να τρώνε μέχρι να κάνουν εμετό και να καθαρίζουν τον εμετό – Κλειδωμένα σε δωμάτιο

Η νηπιαγωγός φέρεται να εξανάγκαζε τα παιδιά στην περιοχή Würzburg να τρώνε μέχρι να κάνουν εμετό και να καθαρίζει τα ίδια τον εμετό.

Επιπλέον, η γυναίκα φέρεται να κλείδωνε επανειλημμένα τα παιδιά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο.

Σε μια περίπτωση, σύμφωνα με την αστυνομία, ένα παιδί έπεσε από ένα ψηλό κρεβάτι στο πάτωμα, αφού η παιδαγωγός φέρεται να του τράβηξε το χέρι.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για στέρηση της ελευθερίας, επίθεση και εξαναγκασμό.

Σοβαρές κατηγορίες κατά νηπιαγωγού επιβεβαιώθηκαν από συνάδελφο, λέει η αστυνομία

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κατηγορίες επιβεβαιώθηκαν από μαρτυρία συναδέλφου. Ο συνάδελφος θεωρείται προς το παρόν κατηγορούμενος.

Διερευνάται αν έχει διαπράξει ποινικό αδίκημα λόγω παράλειψης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κύριος κατηγορούμενος δεν σχολίασε τις κατηγορίες.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης