Γερμανία: Κινηματογραφική απαγωγή – θύμα σοβαρά τραυματισμένο

Ένας άνδρας δέχεται επίσκεψη από δύο άνδρες. Του επιτίθενται, τον σέρνουν σε ένα αυτοκίνητο και απομακρύνονται. Μια υπόθεση που θέτει πολλούς γρίφους.

Είναι η ουσία των κινηματογραφικών ταινιών και επεισοδίων”: Ένας 46χρονος άνδρας αιφνιδιάζεται στο διαμέρισμά του από δύο άνδρες.

Τον σέρνουν με τη βία σε ένα αυτοκίνητο και τον οδηγούν 500χλμ μακριά. Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας καλούνται, απελευθερώνουν τον άνδρα και συλλαμβάνουν τέσσερα άτομα.

Αλλά ακόμη και μία ημέρα μετά τη θεαματική απαγωγή του 46χρονου από το Schwäbisch Hall, το ακριβές ιστορικό παραμένει ασαφές.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων dpa ότι αυτό είναι το αντικείμενο της έρευνας.

Αυτό που είναι σαφές μέχρι στιγμής είναι ότι το θύμα της απαγωγής τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της απαγωγής και έκτοτε έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Η κατάστασή του είναι σταθερή, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας της εισαγγελίας του Χαϊλμπρόν δήλωσε ότι πολλά δείχνουν ότι οι φερόμενοι ως δράστες και το θύμα γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Schwäbisch Hall: Οι απαγωγείς οδήγησαν μέχρι το Βρανδεμβούργο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εισαγγελία και την αστυνομία, δύο άνδρες επισκέφθηκαν το θύμα της απαγωγής το απόγευμα της Τρίτης και μετά από σύντομη συνομιλία τον έσυραν από το διαμέρισμά του σε ένα αυτοκίνητο.

Οδήγησαν μαζί του μέχρι το Βρανδεμβούργο. Ένας μάρτυρας ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό στο Schwäbisch Hall και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα.

Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας συνέλαβαν την Τετάρτη τέσσερα άτομα σε ένα σπίτι στο Schönwalde-Glien (περιοχή Havelland) – περισσότερο από 500 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο της απαγωγής. Βρήκαν τον απαχθέντα τραυματισμένο.

Τουλάχιστον τρεις από τους συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστή. Πιθανή εμπλοκή του τέταρτου υπόπτου εξακολουθεί να ερευνάται.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης