Έρχεται στο Μόναχο το μεγαλύτερο κατάστημα Lego στη Γερμανία

Έρχεται στο Μόναχο το μεγαλύτερο κατάστημα Lego στη Γερμανία: Η πανδημία διώχνει κατά δεκάδες τους λιανοπωλητές από τον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Η Lego προσπαθεί να αντιδράσει σε αυτό: Το φθινόπωρο του 2022, το υποκατάστημα πρόκειται να ανοίξει στην Kaufingerstraße.

Η Kaufingerstraße αποκτά νέο ενοικιαστή: Το μεγαλύτερο κατάστημα Lego της Γερμανίας πρόκειται να ανοίξει στον πεζόδρομο του Μονάχου στο τέλος του έτους.

Αυτό ανακοινώθηκε από την εταιρεία την Τρίτη. Όταν ρωτήθηκε από την AZ, η Lego δήλωσε ότι ο εν λόγω χώρος ήταν ο Kaufingerstraße 9, ο οποίος είχε χρησιμοποιηθεί προηγουμένως από το “Jack & Jones”.

Φεβρουάριος 2022: Νέοι κανονισμοί και νόμοι στη Γερμανία

Στη συνέχεια, οι φίλοι της Lego θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους στο κατάστημα των 881 τετραγωνικών μέτρων και θα τους προσφέρονται διάφορες διαδραστικές εμπειρίες.

Μόναχο: Η Lego μετακομίζει στην Kaufingerstraße – η CityPartner είναι ευχαριστημένη

Η CityPartner, η διατομεακή ένωση επιχειρήσεων στο κέντρο της πόλης του Μονάχου, χαιρετίζει την ανακοίνωση της Lego. Διευθύνων Σύμβουλος Wolfgang Fischer: “Από τη μία πλευρά, η απόφαση αυτή δείχνει εντυπωσιακά ότι – ακόμη και για μια αναπτυσσόμενη παγκόσμια εταιρεία και παρά την online προσφορά – η εμπειρία αγορών στο σταθερό λιανεμπόριο θα παραμείνει σημαντική στο μέλλον”.

Επιπλέον, το κατάστημα, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μόνο στο κέντρο του Μονάχου, μαζί με άλλες σύγχρονες εταιρείες και παραδοσιακά καταστήματα του Μονάχου, θα καταστήσει τη βαυαρική πρωτεύουσα ακόμη πιο ελκυστική, λέει ο Fischer.

Εγκαίνια το φθινόπωρο του 2022 στο Μόναχο

Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2022. Δεν είναι ακόμη γνωστό πότε ακριβώς. Ομοίως, δεν είναι ακόμη σαφές αν τα άλλα δύο καταστήματα Lego στο Μόναχο, στο Pasing Arcaden και στο Riem Arcaden, θα παραμείνουν ανοιχτά παρά το νέο άνοιγμα στο κέντρο της πόλης.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.