Η πόλη του Μονάχου υποστηρίζει οικονομικά τους χαμηλόμισθους

Περισσότερα χρήματα για τους κατοίκους του Μονάχου: Η πόλη αποφασίζει μέτρα ενίσχυσης των πολιτών με χαμηλά εισοδήματα

Από την 1η Απριλίου, οι πολίτες με χαμηλά εισοδήματα θα λαμβάνουν περισσότερα χρήματα.

Η ενεργειακή κρίση, τα ενοίκια και ο υψηλός πληθωρισμός κάνουν τα πορτοφόλια να στενεύουν όλο και περισσότερο – ειδικά στο Μόναχο.

Οι άνθρωποι με χαμηλά εισοδήματα πλήττονται σκληρά από τις υψηλές τιμές.

Η πόλη του Μονάχου θέλει τώρα να τους βοηθήσει και αύξησε τα εισοδηματικά όρια που χρησιμοποιούνται ως βάση για ορισμένα μέτρα στήριξης.

Για παράδειγμα, το όριο για ένα μονοπρόσωπο νοικοκυριό αυξάνεται από 1540 σε 1660 ευρώ καθαρά, για έναν μονογονέα με δύο παιδιά κάτω των 14 ετών από 2460 σε 2650 ευρώ καθαρά.

Ο δήμος του Μονάχου αυξάνει τα εισοδηματικά όρια

Από την 1η Απριλίου, περισσότερα άτομα με χαμηλά εισοδήματα θα μπορούν να επωφεληθούν από τις πολυάριθμες παροχές, όπως το πάσο του Μονάχου.

Εδώ, το μηνιαίο εισιτήριο καθώς και η είσοδος σε μουσεία, θέατρα και άλλες εγκαταστάσεις αναψυχής είναι φθηνότερα.

Στις παροχές περιλαμβάνονται επίσης η IsarCard S, η δημοτική επιδότηση ηλεκτρικής ενέργειας, το κοινωνικό γεύμα σε εγκαταστάσεις ανοικτής βοήθειας για ηλικιωμένους και οι επιδοτήσεις από το ταμείο θέρμανσης της Stadtwerke München.

Αυτό ανακοινώθηκε από την πόλη του Μονάχου.

Είμαστε εκεί περισσότερο από ποτέ για όλους τους κατοίκους του Μονάχου που έχουν ανάγκη την πόλη τους.

Οι υπαρξιακοί φόβοι και η μοναξιά είναι πανταχού παρόντες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανακουφίσουμε αυτές τις ανησυχίες.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.