Νέα αεροπορική σύνδεση του Βόλου με τη Στουτγκάρδη

Διευρύνει το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων του 2023 από τις βάσεις της στο Ντίσελντορφ, το Αμβούργο, τη Στουτγκάρδη, το Σάλτσμπουργκ και την Πράγα η Eurowings, προσθέτοντας στην προσφορά της 15 νέους προορισμούς, τρεις εκ των οποίων είναι Ελληνικοί.

Ειδικότερα, η αεροπορική εταιρία προσφέρει νέες συνδέσεις με Βόλο (από τη Στουτγκάρδη, κάθε Κυριακή, από τις 3 Ιουνίου), με Ζάκυνθο (από την Πράγα, κάθε Κυριακή, από τις 4 Ιουνίου) και με Θεσσαλονίκη (από το Σάλτσμπουργκ, κάθε Σάββατο, από τις 13 Μαϊου).

Η προσθήκη των νέων δρομολογίων είναι ενδεικτική της αυξημένης ζήτησης που καταγράφει ο αερομεταφορέας για ταξίδια στους προορισμούς αυτούς.

Συνολικά, η εταιρία θα προσφέρει πάνω από 140 προορισμούς σε 37 χώρες και όλα τα νέα δρομολόγια είναι διαθέσιμα προς κράτηση στην ιστοσελίδα και την εφαρμογή της.

Πηγή: TheNewspaper

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης