Η νέα λειτουργία της Apple έφτασε: Οι χρήστες το περίμεναν

Με την ενημέρωση λογισμικού, οι χρήστες της Apple θα λάβουν μια νέα εφαρμογή και νέες λειτουργίες οθόνης τον Δεκέμβριο. Αλλά και έναν περιορισμό στην ανταλλαγή δεδομένων.

Ασυνήθιστο για την Apple: Μετά την ενημέρωση λογισμικού iOS 16 τον Σεπτέμβριο, η εταιρεία προωθεί την έκδοση 16.2 πριν από τα Χριστούγεννα. Κατά κανόνα, οι καινοτομίες κυκλοφορούν μόνο μία φορά το χρόνο.

Οι οθόνες της παλαιότερης γενιάς iPhone παραμένουν μαύρες στη λειτουργία αναμονής. Τα τελευταία μοντέλα, από την άλλη πλευρά, δείχνουν πάντα κάτι, ακόμη και σε κατάσταση αναμονής, εξηγεί το τεχνολογικό περιοδικό Chip.

Ωστόσο, αυτό δεν άρεσε σε όλους τους πελάτες, επειδή το iPhone δεν παρουσίαζε μόνο την ώρα ή τις ειδοποιήσεις, αλλά και την εικόνα φόντου.

Αυτό αλλάζει τώρα: Από εδώ και στο εξής, οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν οι ίδιοι τι θα εμφανίζει η ενεργή οθόνη.

Επιπλέον, από τον Δεκέμβριο, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τα δεδομένα ύπνου της προηγούμενης νύχτας και να τους υπενθυμίζεται η λήψη φαρμάκων.

Η έκδοση 16.2 περιλαμβάνει επίσης μια νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα. Ονομάζεται “Freeform” και υποτίθεται ότι είναι ένας ψηφιακός πίνακας.

Όταν ο χρήστης ανοίγει την εφαρμογή, εμφανίζεται μια λευκή επιφάνεια στην οποία μπορεί να σχεδιάσει ή να γράψει.

Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να σχεδιάσει έργα σε μια ομάδα, να ξεκινήσει μια συνεδρία ιδεών σε μια ευέλικτη οθόνη και να μοιραστεί εκεί σχεδόν όλα τα είδη αρχείων.

Η παλιά εφαρμογή αποκτά νέα λειτουργία

Το Apple Music αποκτά επίσης ενημέρωση. Υπάρχει τώρα μια δωρεάν λειτουργία καραόκε για τους λάτρεις της μουσικής.

Δεν εμφανίζει μόνο τους στίχους του τραγουδιού, αλλά προσφέρει επίσης ένα ρυθμιστικό για να φιλτράρετε τα φωνητικά του τραγουδιού.

Αλλά η ενημέρωση δεν έχει μόνο πλεονεκτήματα. Το iOS 16.2 περιορίζει την ελεύθερη λήψη δεδομένων AirDrop. Στο εξής, το AirDrop είναι ανοιχτό για δέκα λεπτά το πολύ από την ενεργοποίηση.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.