Νοσοκομείο για αρκουδάκια άνοιξε για τρεις μέρες στη Γερμανία

Η κλινική Schwabing στο Μόναχο άνοιξε για λίγο ένα νοσοκομείο για αρκουδάκια και κάλεσε τα παιδιά να ρίξουν μια ματιά πίσω από τη χειρουργική κουρτίνα για να καταπολεμήσουν το άγχος τους για την επίσκεψη στους γιατρούς.

Το Μόναχο ανοίγει νοσοκομείο για αρκουδάκια

Σε μια σειρά από περίεργα γεγονότα ένα νοσοκομείο στη Βαυαρία άνοιξε τις πόρτες του σε μερικούς απίθανους, ιδιαίτερα χαριτωμένους ασθενείς και παρέδωσε το χειρουργικό μαχαίρι σε μερικά παιδιά νηπιακής ηλικίας.

Για τρεις ημέρες οι γιατροί της κλινικής Schwabing στο Μόναχο υποδέχθηκαν 400 παιδιά από τοπικούς παιδικούς σταθμούς (Kitas).

Οι μικροί επισκέπτες έμαθαν πώς λειτουργούν τα πάντα στο νοσοκομείο, από τα ραντεβού για εξετάσεις μέχρι τα επείγοντα ιατρικά περιστατικά στο χειρουργικό τραπέζι.

Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία του νοσοκομείου προκειμένου να βοηθήσει να γίνουν οι ενέσεις, τα νοσοκομεία και οι επισκέψεις σε γιατρούς λιγότερο τρομακτικές για τα παιδιά.

Aκτινογραφίες και οδοντιατρικοί έλεγχοι στα αρκουδάκια

Τα παιδιά έφεραν μαζί τους τα κακόμοιρα λούτρινα αρκουδάκια τους και υπό την επίβλεψη φοιτητών που σπουδάζουν ιατρική στο LMU και στο TUM, τους βοήθησαν να κάνουν ακτινογραφίες, να ράψουν και να χειρουργήσουν τους χνουδωτούς φίλους τους.

Πραγματοποιήθηκαν επίσης οδοντιατρικοί έλεγχοι, αν και πολλοί από τους άψυχους ασθενείς ήταν απρόθυμοι να ανοίξουν διάπλατα το στόμα τους.

Δεδομένου ότι τα περισσότερα παιδιά ήταν ακόμη μικρά, ευτυχώς κανένα από τα αρκουδάκια δεν βρέθηκε να πάσχει από ραγισμένη καρδιά, μια ασθένεια που είναι πιο συχνή σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν οι ανθρώπινοι σύντροφοι έχουν περάσει στην εφηβεία.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.