Παράξενη «ζωγραφιά» αμερικανικού αεροσκάφους νοτιοανατολικά της Κύπρου

Το Politico το ερμηνεύει ως μήνυμα προς τους Ρώσους και τη βάση τους Συρία – Χρήστες στο Διαδίκτυο επισημαίνουν ότι απογειώθηκε από την Κρήτη στέλνοντας μήνυμα και στην Τουρκία

Μια κίνηση με νόημα -όπως το πάρει βέβαια κανένας αυτό- έκανε αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος, πολύ κοντά στη ρωσική βάση της Ταρτούς στη Συρία.

Το αεροσκάφος εναέριου ανεφοδιασμού KC-135 Stratotanker πετούσε το βράδυ της Τρίτης στον διεθνή εναέριο χώρο ανάμεσα στη Συρία και την Κύπρο.

Η εφαρμογή Flightradar24 κατέγραψε το ίχνος του που από ότι φαίνεται μονό τυχαίο δεν ήταν.

Η πορεία του αεροσκάφους στον αέρα «ζωγράφισε» ένα ανδρικό μόριο.

Το Politico σημειώνει ότι το αεροσκάφος πιθανόν απογειώθηκε από τη Σούδα, στην Κρήτη. Ερμηνεύει την κίνηση των Αμερικανών σαν ένα μήνυμα προς τη Ρωσία, η οποία έχει βάσει στην Ταρτούς, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από τη ζωγραφιά.

Ωστόσο, σχολιαστές στο Διαδίκτυο επισημαίνουν και από πού απογειώθηκε το αεροσκάφος -από την Κρήτη- και την ευρύτερη περιοχή στην οποία έκανε τη «ζωγραφιά», κοντά και στην Τουρκία.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης