Γερμανία: Πλούσιος κέρδισε το λαχείο και κατέληξε στο νοσοκομείο

Ως πολυεκατομμυριούχος, δεν χρειάζεται πραγματικά να παίζετε λαχείο. Ο Andreas Ellermann το έκανε ούτως ή άλλως – και κέρδισε. Αλλά μετά ήρθε το σοκ.

“Μπορείς να παίξεις μόνος σου το λαχείο, ίσως σταθείς τυχερός”, τον συμβούλευσε ο φροντιστής του και στενός του φίλος.

Και πράγματι, στα τέλη Νοεμβρίου, ο πολυεκατομμυριούχος Andreas Ellermann από το Αμβούργο έπαιξε ξανά το λαχείο μετά από πέντε χρόνια – και κέρδισε 42.182 ευρώ στην κλασική κλήρωση 6 στα 49.

“Πήγα στο βενζινάδικο για να παραδώσω το δελτίο, αλλά επιτρεπόταν να πληρώσουν μόνο κέρδη μέχρι 5.000 ευρώ”, λέει ο Ellermann μπροστά από τα κεντρικά γραφεία του Λόττο στο City Nord.

Είχε πέντε σωστούς τυχερούς αριθμούς χωρίς αριθμό μπόνους στο δελτίο του και έχασε το θρυλικό εξάρι μόνο για έναν αριθμό.

“Δεν περίμενα ποτέ να κερδίσω περισσότερα από 40.000 ευρώ”, λέει χαρούμενος.

Καρδιακή προσβολή μετά τη νίκη στο λαχείο: “Μια προειδοποιητική βολή την τελευταία στιγμή”.

Όταν τελικά εισέπραξε τα κέρδη του στα τέλη Νοεμβρίου, ξαφνικά το σοκ: πιέσεις στο στήθος, ζαλάδα και δύσπνοια αμέσως μετά το ραντεβού στα γραφεία της λοταρίας.

Αργότερα ένας γιατρός του λέει ότι ήρθε πάνω στην ώρα, την επόμενη μέρα θα μπορούσε να είχε πεθάνει.

Τώρα είναι καλά προσαρμοσμένος από τη φαρμακευτική αγωγή, έχει χάσει δέκα κιλά στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει η “Bild”.

“Μια προειδοποιητική βολή της τελευταίας στιγμής, μάλλον θα πρέπει να αλλάξω τη ζωή μου”, λέει.

Δεδομένου ότι ο Andreas Ellermann διαθέτει αρκετά χρήματα, έχει ήδη ένα σχέδιο για το πώς θα διακινήσει τα χρήματα στους πολίτες.

Μέρος των χρημάτων θα διατεθεί στο δικό του ίδρυμα για άπορους ανθρώπους.

“Σκέφτηκα αυθόρμητα να οργανώσω μια μεγάλη λαχειοφόρο αγορά με πολλά δώρα υψηλής ποιότητας στο Schwarzenbek Passage και να επιστρέψω τα χρήματα στους ανθρώπους που έλαβαν δώρα σε είδος κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου”.

Θέλει να επενδύσει 15.000 ευρώ σε δώρα, τα οποία θα κληρωθούν στις 23 Δεκεμβρίου. Θα υπάρχουν λαχεία, αλλά και κινητά τηλέφωνα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.