Πολιτιστική Εκδήλωση του Ηπειρωτικού Συλλόγου Μπίλεφελντ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πολιτιστική Εκδήλωση του Ηπειρώτικου Συλλόγου της πόλης του Μπίλεφελντ η οποία έλαβε χώρα το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022 στην αίθουσα Ravensberger Spinnerei.

Τεράστια ήταν επίσης η αλληλεγγύη που επέδειξαν οι Ελληνικοί Πολιτιστικοί φορείς της περιοχής μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Στην εκδήλωση μας παραβρέθησαν: Ο Ποντιακός Σύλλογος του Μπίελεφελντ και περιχώρων, ο Θρακιώτικος Σύλλογος, ο Κρητικός Σύλλογος, ο Θεσσαλικός Σύλλογος, ο Ηπειρ. Σύλλογος Αννοβέρου <<Η Πίνδος>>, η Ελληνική κοινότητα Μπίελεφελντ, η θεατρική ομάδα της περιοχής μας, και ο Ηπειρ. Σύλλογος του Πλέττεμπεργκ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Νεολαία μας που πλαισιώνουν τις χορευτικές Ομάδες του Συλλόγου μας για την καταπληκτική τους εμφάνιση με την οποία απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα των παριστάμενων.

Μαζί μας ήταν οι καλλιτέχνες: στο τραγούδι ο Δημήτρης Ευαγγέλου, στο κλαρίνο ο Κώστας Κάκκος και ο Λευτέρης Τζίμας, καθώς και η ορχήστρα του Γιώργου Σιάνα.

Ευχαριστούμε θερμά στο Ήπειρος τν και τον Μάριο Γεωργούλα που κάλυψε την εκδήλωση. Ευχαριστoύμε τους χορηγούς της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον κ. Νικόλαο Παππαγιάννη για την μεγάλη χορηγία που προσέφερε στον Σύλλογο μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει.

Την Παν. Ομοσπονδία Ευρώπης εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Ντόκος, ο Ταμίας κ. Γιώργος Κουτσοκέρης και το μέλος κ. Βασίλης Τζώρτζης.

Κολακευτικά ήταν επίσεη και τα σχόλια των συμπατριωτών μας για την φιλοξενία μας στην εκδήλωση όπου προσφέρθηκαν παραδοσιακά ελληνικά φαγητά και δροσερά ποτά.

Για το Δ.Σ
η πρόεδρος Ελένη Γόγολου
η Γραμματέας Δήμητρα Γόγολου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.