Πυροσβέστης πέθανε από πυρκαγιά στο ίδιο του το διαμέρισμα

Δραματικό δυστύχημα κοντά στη Στουτγάρδη: Ένας πυροσβέστης θέλει να ζεσταθεί με μια σόμπα. Τότε χάνει τον έλεγχο της φλόγας…

Ενώ χειριζόταν μια σόμπα αιθανόλης, ένας άνδρας στο Köngen (περιοχή Esslingen) υπέστη αρχικά τραυματισμούς απειλητικούς για τη ζωή του.

Ο 33χρονος ήθελε να γεμίσει τη σόμπα με το υγρό όταν ξέσπασε πυρκαγιά, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο άνδρας, που ονομαζόταν Enrico και εργαζόταν ως πυροσβέστης, πέθανε από τα τραύματά του, ανέφερε η Bild.

“Η σόμπα μάλλον ήταν ακόμα ζεστή. Αυτό θα μπορούσε να έχει προκαλέσει την ανάφλεξη της αιθανόλης”, αναφέρει εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι φλόγες εξαπλώθηκαν αμέσως στα ρούχα και τα έπιπλα του θύματος. Ο πυροσβέστης κάλεσε ο ίδιος τον αριθμό έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με την “Bild”, έτρεξε προς τους συναδέλφους που έφτασαν και έσκισε μερικά από τα φλεγόμενα ρούχα.

“Η αναστάτωση στη σκηνή δύσκολα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης γνώριζαν τον σοβαρά τραυματισμένο άνδρα.

Όλοι ήταν σοκαρισμένοι και δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό”, δήλωσε ο Michael Wucherer, επικεφαλής της υπηρεσίας διάσωσης του DRK, στην έκθεση.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.