Το τηλεφωνικό κέντρο γιατρών NRW απολύει 140 υπαλλήλους

Ο φορέας εκμετάλλευσης του κεντρικού αριθμού για τις ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης απολύει 140 υπαλλήλους. Σύμφωνα με δημοσίευμα, δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση εκ των προτέρων…

Στην Arztrufzentrale NRW GmbH (ARZ), που εδρεύει στο Ντούισμπουργκ, 140 εργαζόμενοι απολύθηκαν με άμεση ισχύ την Τετάρτη.

Αυτό επιβεβαίωσε ο Σύλλογος Ιατρών Νοσοκομειακών Ασφαλίσεων της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας (KVWL).

Η Arztrufzentrale είναι θυγατρική των Kassenärztliche Vereinigungen Nordrhein (KVNO) και KVWL και είναι ο φορέας εκμετάλλευσης του κεντρικού αριθμού ιατρικής υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας “116 117” από το 2011.

Στόχος της αναδιοργάνωσης της λειτουργίας του αριθμού είναι “η βελτίωση των υπηρεσιών στις περιφέρειες της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας.

Ταυτόχρονα, ο γνωστός αριθμός τηλεφωνικής γραμμής θα διατηρηθεί, φυσικά, αναφέρει ανακοίνωση της KVWL.

Οι εργαζόμενοι λέγεται ότι δεν έλαβαν καμία προειδοποίηση εκ των προτέρων

Οι εργαζόμενοι δήλωσαν στην Westdeutscher Rundfunk (WDR) ότι η ανακοίνωση της απόλυσης τους έγινε σε μια συνάντηση.

Λέγεται επίσης ότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση για τις απολύσεις.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των εργαζομένων στο WDR, η εταιρεία πρόκειται να εκκαθαριστεί στις 31 Μαρτίου.

Η KVWL δεν σχολίασε τους ισχυρισμούς όταν ρωτήθηκε.

“Θα διεξαγάγουμε τις επικείμενες συνομιλίες με εμπιστοσύνη και ηρεμία και, ως εκ τούτου, δεν θα προβούμε σε περαιτέρω δημόσιες δηλώσεις έως ότου ολοκληρωθούν”, δήλωσε ο Dr. Steffen Römheld, εκκαθαριστής της Arztrufzentrale NRW GmbH.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.