Το Bachfest in Eisenach 2022 ξεκινά στην Θουριγγία

Το Φεστιβάλ Μπαχ στο Eisenach άνοιξε την Πέμπτη με μια δωρεάν εναρκτήρια συναυλία. “Χάρη στη γενναιόδωρη δωρεά ενός φίλου και υποστηρικτή της εκκλησιαστικής μουσικής του Eisenach, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αυτή τη συναυλία με ελεύθερη είσοδο”, δήλωσε ο ψάλτης του Eisenach, Christian Stötzner.

Το Φεστιβάλ Μπαχ θα ανοίξει με συναυλία του συγκροτήματος Amarcord και του Thuringian Bach Collegium υπό τον Gernot Süßmuth στην Georgenkirche.

Θα ακουστούν καντάτες που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του Μπαχ στο Μουλχάουζεν ή και πριν από αυτήν στο Άρνσταντ.

Ο Μπαχ (1685-1750) είναι μια σημαντική προσωπικότητα για την πόλη, καθώς ο μουσικός του μπαρόκ γεννήθηκε στο Eisenach.

Το φεστιβάλ από τις 27 έως τις 31 Οκτωβρίου είναι το έκτο. Φέτος τιτλοφορείται “Ο Καντώρ και ο Καπελμάιστερ Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.