Το Ελληνικό Γυμνάσιο – Λύκειο Βούπερταλ θύμωσε…

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ελληνικού Γυμνασίου Λυκείου Wuppertal της Γερμανίας έστειλαν το δικό τους μήνυμα ευαισθητοποίησης

Η γενιά των ενηλίκων, μολονότι κάποτε τραγουδούσε το «έχε το νου σου στο παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα», τελικά, δεν φρόντισε τα παιδιά της και αυτά πια «στέκουν από μακριά και κοιτάζουν τις κορδέλες και τα παιχνίδια, […] φτάνουν ως έξω από το σπίτι τους, κοιτούν το κλεισμένο παιδικό τους παράθυρο, υψώνουν μια στιγμή το χέρι, μα δεν χτυπούν τη γρίλια»…

Τέμπη, 01 Μαρτίου 2023

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ελληνικού Γυμνασίου Λυκείου Wuppertal της Γερμανίας τη Δευτέρα, 06/03/2023, έστειλαν το δικό τους μήνυμα ευαισθητοποίησης, συμμετέχοντας στο «κίνημα της τσάντας», το οποίο τις τελευταίες ημέρες, λόγω του αδιανόητου δυστυχήματος στα Τέμπη, διαδίδεται σε δεκάδες σχολεία της πατρίδας μας.

Ανέγνωσαν την πραγματικότητα και ανέλυσαν την καθημερινότητα.

Με ωριμότητα, κριτική σκέψη και ενσυναίσθηση, αποτύπωσαν, με τα σχολικά τους σακίδια, στο προαύλιο του σχολείου τους σε μία μόνο λέξη τον θυμό τους για την τραγωδία.

Για τη φρικαλεότητα.

ΟΡΓΗ.

Πηγή: alfavita

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.