Έρχεται το νέο Tinder για όσους ψάχνουν σπίτι στη Γερμανία

Tinder για όσους αναζητούν διαμέρισμα: Πώς μια νέα γερμανική εφαρμογή θέλει να φέρει επανάσταση στην αγορά ενοικίασης στη Γερμανία;

Το Mietz, μια νέα εφαρμογή ενοικίασης, επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν “δεξιά και αριστερά” για να τους ταιριάζουν με νέα ενοίκια (όπως με την γνωστή εφαρμογή γνωριμιών Tinder).

Μετά από πέντε μήνες αναζήτησης διαμερίσματος στο Αμβούργο, που περιελάμβαναν 50 ώρες διαδικτυακής αναζήτησης και την αποστολή 200 μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η Lena Tuckermann ρώτησε αστειευόμενη τους φίλους της: “Γιατί δεν υπάρχει κάτι σαν το Tinder για διαμερίσματα;”.

Αλλά αυτό που ξεκίνησε ως αστείο έγινε γρήγορα πραγματικότητα, όταν αποφάσισε να δημιουργήσει μια εφαρμογή που να λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με την εφαρμογή γνωριμιών Tinder.

Μαζί με τον συνιδρυτή Johann Kim, η Tuckermann δημιούργησε μια εφαρμογή ενοικίασης με αλγόριθμο αντιστοίχισης και επεξεργασία συμβολαίων εντός της εφαρμογής, σχεδιασμένη να βοηθά τους αναζητούντες διαμέρισμα και τους ενοικιαστές να βρίσκουν ο ένας τον άλλον γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.

Οι αναζητούντες μπορούν να σαρώσουν με το δάχτυλο το δεξί σε ενοικιάσεις που τους αρέσουν και με το αριστερό σε εκείνες που δεν είναι του γούστου τους.

Από την άλλη πλευρά, οι ενοικιαστές μπορούν να δουν τα προφίλ των χρηστών και, αν υπάρχει ταύτιση, οι δύο πλευρές μπορούν να αρχίσουν να συζητούν.

Το Mietz είναι δωρεάν για τους “κυνηγούς” διαμερισμάτων και οι φοιτητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να βρουν νέους συγκάτοικους δωρεάν.

Η εφαρμογή ξεκίνησε τον Οκτώβριο και έχει ήδη πάνω από 6.000 χρήστες. Επί του παρόντος, η εφαρμογή έχει καταχωρήσεις στο Βερολίνο και τη Φρανκφούρτη, αλλά σύντομα θα επεκτείνει τις υπηρεσίες της με διαμερίσματα στο Braunschweig, το Αμβούργο και το Μόναχο.

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.