Το Wilhelma της Στουτγάρδης αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες

Περισσότεροι από 1,6 εκατομμύρια επισκέπτες: Κατά το περασμένο έτος 2022, η Wilhelma μπόρεσε να υποδεχτεί σχεδόν τόσους επισκέπτες όσοι και στο έτος ρεκόρ πριν από την Κορόνα…

Σύμφωνα με τα δικά του στοιχεία, ο ζωολογικός κήπος Wilhelma της Στουτγάρδης προσελκύει και πάλι τον ίδιο αριθμό επισκεπτών με την περίοδο πριν από την πανδημία.

Ο ζωολογικός-βοτανικός κήπος ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι μπόρεσε να φτάσει το επίπεδο του 2019 με περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια επισκέπτες πέρυσι, αν και οι περιορισμοί της Corona εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι το τέλος Μαρτίου 2022.

“Μόνο λίγο περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες έλειπαν για να φτάσουμε στο έτος ρεκόρ του 2019”, ανακοίνωσε ο διευθυντής της Wilhelma, Thomas Kölpin.

Ο ζωολογικός κήπος έκανε θετικό απολογισμό του έτους, αναφέροντας επίσης πολυάριθμους απογόνους το 2022, όπως ο πενταπλός απόγονος των τσίτα και οι δύο γεννήσεις οκάπι.

Ο αριθμός των επισκεπτών στη Wilhelma είχε μειωθεί κατά το ήμισυ σε 805.000 το 2020, το πρώτο έτος της πανδημίας. Το 2021, ο ζωολογικός κήπος μέτρησε 995.000 επισκέπτες.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.