Χειρουργός έψαχνε στο Darknet δολοφόνο για τον πρώην της

Το περιφερειακό δικαστήριο του Αμβούργου θεωρεί σίγουρο ότι η χειρουργός γεννητικών οργάνων Dr. Lotta N. (49) και ο σύζυγός της, επιχειρηματίας Thomas N. (52), προσπάθησαν να προσλάβουν έναν πληρωμένο δολοφόνο μέσω του Darknet.

Ο δολοφόνος επρόκειτο να σκοτώσει τον πρώην σύντροφο της χειρουργού, Thomas R. (56).

Το ζευγάρι πρέπει να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα στη φυλακή για από κοινού απόπειρα ηθικής αυτουργίας σε φόνο.

Η γιατρός (η οποία, μεταξύ άλλων, εκτελούσε χειρουργικές επεμβάσεις) καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση. Η εισαγγελία είχε ζητήσει επτά έτη και δέκα μήνες.

Ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια και τρεις μήνες. Η εισαγγελία είχε ζητήσει έξι έτη και οκτώ μήνες. Η υπεράσπιση ζήτησε αθώωση.

“Πρόκειται για μια ιδιάζουσα περίπτωση”, δήλωσε ο προεδρεύων δικαστής την Τρίτη κατά την εκφώνηση της ετυμηγορίας.

Αφενός γιατί ένα τέτοιο έγκλημα δεν συμβαίνει συχνά, αφετέρου γιατί δύο επαγγελματικά επιτυχημένοι άνθρωποι ήταν ικανοί για μια τέτοια πράξη.

Η ίδια πιστοποίησε στους δύο κατηγορούμενους “μια τεράστια πτώση”, αλλά εγκλήματα συμβαίνουν σε όλους τους τομείς της ζωής.

Η χειρουργός έχει μια κόρη (σήμερα 6 ετών) με τον Thomas R. (56 ετών). Στη συνέχεια χώρισαν – αλλά η επιμέλεια του παιδιού πήγε στον πατέρα. Η κατηγορούμενος δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει αυτό.

Όταν το παιδί ήταν τεσσάρων ετών, η δρ Lotta N. 2020 γνώρισε τον σύζυγό της, τον κορυφαίο διευθυντή Thomas N. (51).

Οι δυο τους φέρονται να δημοσίευσαν στο Darknet μια “εντολή δολοφονίας” με το ψευδώνυμο “eppentown67”.

Εκεί δημοσιεύτηκαν επίσης η φωτογραφία και η διεύθυνση του πρώην, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα.

Και πλήρωσαν προκαταβολικά για το συμβόλαιο δολοφονίας αξίας 15.000 ευρώ! Ωστόσο, οι παραλήπτες εισέπραξαν μόνο τα χρήματα και δεν εκτέλεσαν την εντολή δολοφονίας.

Το FBI πήρε επίσης εντόπισε την παραγγελία και διαβίβασε την πληροφορία στις γερμανικές αρχές.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης