Μεγάλη υπαίθρια αγορά BRK στην Theresienwiese στο Μόναχο

Άλλη μια μεγάλη υπαίθρια αγορά στην Theresienwiese – 80.000 τετραγωνικά μέτρα στο Μόναχο για ψάξιμο και παζάρια…

Η μεγάλη υπαίθρια αγορά BRK πραγματοποιείται στην Theresienwiese δίπλα στο Φεστιβάλ Άνοιξης.

Μπροστά από το άγαλμα “Bavaria”, χρήσιμα και περίεργα αντικείμενα περιμένουν και πάλι τους επισκέπτες.

Μεγάλη υπαίθρια αγορά BRK στην Theresienwiese στο Μόναχο μπροστά από το άγαλμα “Bavaria”

Η υπαίθρια αγορά πραγματοποιείται παραδοσιακά στην αρχή της ανοιξιάτικης γιορτής και, σύμφωνα με τον Βαυαρικό Ερυθρό Σταυρό (BRK), προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες και πωλητές πολύ πέρα από τα σύνορα της πρωτεύουσας του κρατιδίου, του Μονάχου, εδώ και πάνω από 30 χρόνια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ξεκινήσουν ένα ταξίδι ανακάλυψης από τις επτά το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Όλα όσα έχουν συσσωρευτεί σε κελάρια και αποθήκες μπορούν να προσφερθούν – από δίσκους, βιβλία και ρούχα μέχρι έπιπλα αντίκες και κοσμήματα.

Από την πώληση αποκλείονται τα καινούργια εμπορεύματα, τα μεγάλα έπιπλα, τα μηχανοκίνητα οχήματα ή ανταλλακτικά αυτοκινήτων, τα τρόφιμα, τα ζώα, τα φυτά, τα πολεμικά παιχνίδια και τα όπλα, καθώς και τα γραπτά ή οι ταινίες που εξυμνούν τη βία ή την πορνογραφία, η λογοκλοπή και τα πειρατικά αντίγραφα.

BRK Flea Market στην Theresienwiese

Τα έσοδα από τα τέλη για τους πάγκους και τις θέσεις στάθμευσης θα διατεθούν υπέρ των ανθρωπιστικών και κοινωνικών καθηκόντων του Ερυθρού Σταυρού του Μονάχου, όπως η εκπαίδευση και ο εξοπλισμός εθελοντών στην ιατρική και υποστηρικτική υπηρεσία, στην αντιμετώπιση καταστροφών και στην υπηρεσία διάσωσης νερού.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης