Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Βαυαρίας: «Η Ελλάδα μας ξεπερνά»

Με τίτλο «Η Ελλάδα μας ξεπερνά», το περιοδικό Focus της Γερμανίας δημοσιεύει συνέντευξη της υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης του κρατιδίου της Βαυαρίας, σχετικά με την ψηφιακή πρόοδο της χώρας.

Η Judith Gerlach, υπουργός που προέρχεται από το CSU, τονίζει το δρόμο που έχει ακόμη να πραγματοποιήσει η Γερμανία προκειμένου να ψηφιοποιήσει υπηρεσίες της σε τομείς όπως η υγεία και οι μεταφορές, ενώ σε ερώτηση σχετικά με την ψηφιακή κατάσταση του Δημοσίου σε άλλες χώρες απαντά ότι «η Ελλάδα μας ξεπερνά».

Το τετ α τετ με τον Κυριάκο Πιερρακάκη τον περασμένο Μάιο

Η υπουργός είχε επισκεφτεί τη χώρα μας και τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη τον περασμένο Μάιο και είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για καλές πρακτικές ως προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας.

Πιερρακάκης: «Κατά 99% ψηφιακό το ελληνικό κράτος στο τέλος της επόμενης τετραετίας»

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Παρασκευή, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης δήλωσε μεταξύ άλλων πως μέσα σε μια τριετία τριπλασιάστηκαν οι υπηρεσίες που ψηφιοποιήθηκαν, καθώς από 500 που ήταν στον gov.gr το 2020 σήμερα αριθμούν 1.530 ενώ μένουν ακόμα 4.000 υπηρεσίες που θα ενταχθούν έως το τέλος της επόμενης τετραετίας.

Πηγή: iefimerida

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης