14χρονος στόχευσε με λέιζερ τον πιλότο – Η αστυνομία τον εντόπισε

Άγνωστοι τυφλώνουν πιλότους αεροπλάνων με λέιζερ

Ο πιλότος πετούσε πάνω από μια κατοικημένη περιοχή όταν παρατήρησε το σημείο λέιζερ από ένα σπίτι. Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί βρίσκονταν μπροστά από το διαμέρισμα του εφήβου.

Ένας 14χρονος στο Gelsenkirchen σημάδεψε με δείκτη λέιζερ έναν πιλότο ελικοπτέρου της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας που βρισκόταν σε υπηρεσία και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο πιλότος πετούσε πάνω από μια κατοικημένη περιοχή το βράδυ της Παρασκευής, όταν παρατήρησε το λέιζερ να τον σημαδεύει από ένα σπίτι.

Ο πιλότος του ελικοπτέρου ήταν σε θέση να δώσει στην αστυνομία λεπτομερείς πληροφορίες από ποιο διαμέρισμα χρησιμοποιήθηκε ο δείκτης λέιζερ.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί βρίσκονταν μπροστά από το διαμέρισμα όπου βρήκαν τον νεαρό, ο οποίος ήταν γνωστός στην αστυνομία.

Ο 14χρονος παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε τον δείκτη λέιζερ. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τον δείκτη και ενημέρωσαν τους κηδεμόνες.

Ο νεαρός αντιμετωπίζει τώρα ποινική διαδικασία για “επικίνδυνη παρέμβαση στην εναέρια κυκλοφορία”.

Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα, τέτοιου είδους αδικήματα τιμωρούνται με σημαντική ποινή φυλάκισης.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης