Αυστριακός προσγειώθηκε με αυτοκίνητο στις ράγες τρένου

Αυστριακός (27) προσγειώθηκε με αυτοκίνητο στις ράγες του τρένου – περιφερειακή αμαξοστοιχία χτύπησε αυτοκίνητο στην Άνω Βαυαρία..

Οδηγός αυτοκινήτου προσγειώθηκε με το αυτοκίνητό του σε σιδηροδρομικές γραμμές στην Άνω Βαυαρία, ο ίδιος και οι επιβάτες του βγήκαν αμέσως έξω.

Λίγο αργότερα, ένα τρένο χτύπησε το αυτοκίνητο.

Αυστριακός αποπροσανατολίζεται λόγω έλλειψης τοπικών γνώσεων – και καταλήγει στις ράγες

Γύρω στις 10.45 μ.μ., ένας 27χρονος Αυστριακός και τρεις συνεπιβάτες του οδηγούσαν στην Kreisstraße με κατεύθυνση το Niederbergkirchen.

Λόγω έλλειψης τοπικών γνώσεων, ο άνδρας δεν γνώριζε την πορεία του δρόμου.

“Εξαιτίας αυτού, ο 27χρονος βγήκε από το δρόμο προς τα δεξιά σε μια στροφή, έχασε τον προσανατολισμό του και ανέβηκε την απότομη πλαγιά προς τις σιδηροδρομικές γραμμές”, ανέφερε η αστυνομία.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε τελικά στις γραμμές.

Αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στις ράγες στην Άνω Βαυαρία – και χτυπήθηκε από τρένο

Όλοι οι επιβαίνοντες στο όχημα μπόρεσαν να το εγκαταλείψουν αμέσως και να απομακρυνθούν από τις γραμμές. “Μόλις λίγα λεπτά αργότερα, το αυτοκίνητο χτυπήθηκε από περιφερειακό τρένο που ερχόταν από το Mühldorf”, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ως αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο εκσφενδονίστηκε από την πλαγιά σε παρακείμενο λιβάδι. Η περιφερειακή αμαξοστοιχία σταμάτησε λίγο μετά τη σύγκρουση.

Όλοι οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας καθώς και ο μηχανοδηγός δεν τραυματίστηκαν και μπόρεσαν να βγουν από τα βαγόνια με τη βοήθεια των υπηρεσιών διάσωσης.

“Η περιφερειακή αμαξοστοιχία υπέστη τόσο σοβαρές ζημιές από τη σύγκρουση που δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει το ταξίδι και ρυμουλκήθηκε από τους υπεύθυνους έκτακτης ανάγκης της Deutsche Bahn που κλήθηκαν στο σημείο”, προστίθεται.

Το αυτοκίνητο του 27χρονου από την Αυστρία υπέστη ολική καταστροφή. Το ακριβές ύψος της ζημιάς δεν μπορεί ακόμη να προσδιοριστεί.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης