Πολλοί χρήστες του Instagram μπλοκαρίστηκαν σήμερα

Πολλοί χρήστες του Instagram δεν είχαν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους σήμερα. Λόγω τεχνικών προβλημάτων, ορισμένοι από αυτούς χρειάστηκε να φοβηθούν ακόμη και για την ύπαρξη του λογαριασμού τους.

Πολλοί χρήστες του Instagram αποκλείστηκαν σήμερα λόγω τεχνικού σφάλματος του κοινωνικού δικτύου. Ορισμένοι δεν μπόρεσαν να συνδεθούν. Για άλλους, εμφανίστηκε το μήνυμα “Έχουμε κλειδώσει το λογαριασμό σας στις 31 Οκτωβρίου 2022”.

Η πλατφόρμα, η οποία ανήκει στον όμιλο Meta του Facebook, επιβεβαίωσε το πρόβλημα στο Twitter, λέγοντας: “Γνωρίζουμε ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόσβασης στο λογαριασμό τους στο Instagram. Εξετάζουμε το θέμα και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση”.

Οι ειδοποιήσεις ότι είχαν ανασταλεί από την πλατφόρμα προκάλεσαν σύγχυση στους χρήστες που επλήγησαν, καθώς δεν είχαν κάνει τίποτα που να δικαιολογεί τον αποκλεισμό τους.

Οι ενδιαφερόμενοι ανησυχούσαν επίσης για το αν οι λανθασμένες αναστολές θα οδηγούσαν επίσης σε δραστική μείωση του αριθμού των ακόλουθων.

Η τεχνολογική πύλη The Verge ανέφερε ότι ο λογαριασμός Instagram του Πορτογάλου αστέρα του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο είχε προφανώς χάσει 3 εκατομμύρια followers σε σύντομο χρονικό διάστημα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

 

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.