Γερμανία: Διαφήμιση οίκου ανοχής σοκάρει επισκέπτες έκθεσης

Ένας γνωστός οίκος ανοχής χρησιμοποιεί το πλήθος των επισκεπτών της Πράσινης Εβδομάδας στο Βερολίνο για να διαφημίσει τη δική του επιχείρηση. Αυτό δεν αρέσει σε πολλούς επισκέπτες…

Η φετινή Πράσινη Εβδομάδα στο Βερολίνο αφορά την επισιτιστική ασφάλεια και την οικολογική αλλαγή.

Αλλά τώρα ένας οίκος ανοχής γίνεται επίσης πρωτοσέλιδο σε σχέση με την έκθεση: Όπως αναφέρει η “Berliner Morgenpost”, ο οίκος ανοχής του Βερολίνου Artemis μοίρασε φυλλάδια – μπροστά από την είσοδο του εκθεσιακού χώρου του Βερολίνου.

Το φυλλάδιο έγραφε “Ο πιο όμορφος οίκος ανοχής στο Βερολίνο”. Το φυλλάδιο ήταν επίσης διακοσμημένο με τη φωτογραφία μιας γυμνής γυναίκας. Διαφήμιζε επίσης “κινηματογράφους σεξ” και “ερωτικά κοστούμια”.

Περαστικοί ρίχνουν το φυλλάδιο για τον οίκο ανοχής

Η Berliner Morgenpost ανέφερε ότι ο άνδρας που μοίραζε τα φυλλάδια ήταν τοποθετημένος με τέτοιο τρόπο ώστε πολλοί επισκέπτες από το σταθμό του S-Bahn να τον προσπερνούν.

Πολλοί θα έριχναν γρήγορα το διαφημιστικό υλικό ξανά ή θα το πετούσαν αφού είχαν καταγράψει το περιεχόμενό του.

Η Διεθνής Πράσινη Εβδομάδα θεωρείται μία από τις κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις για τα τρόφιμα, τη γεωργία και την κηπουρική.

Μετά από ένα διετές διάλειμμα από την Corona, περίπου 1.400 εκθέτες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους μέχρι τις 29 Ιανουαρίου.

Οι διοργανωτές αναμένουν περίπου 300.000 επισκέπτες μέχρι τις 29 Ιανουαρίου.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης