Η DWD εκδίδει διπλή προειδοποίηση για περιοχές της Βαυαρίας

Ο χειμώνας φτάνει και στις πεδινές περιοχές. Σε ορισμένα τμήματα της Βαυαρίας έχει ήδη χιονίσει και σε πολλές περιοχές θα είναι πιθανότατα λευκό και το Σάββατο.

Η προειδοποίηση της DWD για παγωμένες συνθήκες σε τμήματα της Βαυαρίας έληξε στις 10 π.μ..

Ωστόσο, οι μετεωρολόγοι συνεχίζουν να προειδοποιούν για ασθενείς χιονοπτώσεις μέχρι το βράδυ, ενώ υπάρχει επίσης προειδοποίηση για παγετό για το πρωί.

Έναρξη του χειμώνα στη Βαυαρία: Η Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε τριπλή προειδοποίηση

Πρώτη αναφορά στις 19 Νοεμβρίου, 8.45 π.μ.: Νυρεμβέργη – Οι μετεωρολόγοι έχουν προβλέψει χιόνι για αυτό το Σαββατοκύριακο και στη Βαυαρία, με νιφάδες που αναμένεται να πέσουν στη Φραγκονία και το Άνω Παλατινάτο, για παράδειγμα. Στην Άνω Φραγκονία έχει ήδη συμβεί, η παγωμένη υγρασία και η βαρύτερη χιονόπτωση προκάλεσαν χάος και ένα ατύχημα εκεί.

Έναρξη του χειμώνα στη Βαυαρία: προειδοποίηση για χιόνι

Η Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε προειδοποίηση για ασθενείς χιονοπτώσεις σε μεγάλα τμήματα της Βαυαρίας. Λέει: “Θα υπάρξουν ελαφρές χιονοπτώσεις με ποσότητες μεταξύ 1 cm και 5 cm κατά την περίοδο προειδοποίησης. Θα υπάρξουν εκτεταμένες συνθήκες ολισθηρότητας”. Μεγάλα τμήματα της κεντρικής Φραγκονίας επηρεάζονται επίσης από την προειδοποίηση για τον καιρό – μια επισκόπηση.

Χιονόπτωση στη Βαυαρία: Σε αυτές τις περιοχές στη Μέση Φραγκονία η DWD προειδοποιεί

  • Περιφέρεια και πόλη του Ansbach
  • Περιοχή Weissenburg-Gunzenhausen
  • Περιοχή Roth
  • Περιφέρεια της Νυρεμβέργης
  • Πόλη της Νυρεμβέργης
  • Περιφέρεια και πόλη Fürth
  • Περιφέρεια Erlangen-Höchstadt
  • Περιφέρεια Neustadt an der Aisch – Bad Windsheim

Το Άνω Παλατινάτο και η Φραγκονία επηρεάζονται από την προειδοποίηση για χιόνι

Τμήματα του Άνω Παλατινάτου (συμπεριλαμβανομένων των Regensburg και Amberg-Sulzbach), καθώς και της Άνω Φραγκονίας (Bamberg) και της Κάτω Φραγκονίας (Würzburg) επηρεάζονται επίσης από την προειδοποίηση για χιόνι. Ισχύει έως τις 6 μ.μ. του Σαββάτου.

Κατά τόπους, η DWD προειδοποιεί επίσης για παγετό το πρωί.

Ολισθηροί δρόμοι: Η DWD προειδοποιεί τη βορειοανατολική Βαυαρία

Στα βορειοανατολικά της Βαυαρίας, ο χάρτης προειδοποίησης DWD έχει πορτοκαλί χρώμα, εδώ υπάρχει επίσημη προειδοποίηση για ολισθηρές συνθήκες μέχρι τις 10 π.μ.

Επηρεάζονται οι πόλεις Bayreuth, Tirschenreuth, Wunsiedel im Fichtelgebirge, Kulmbach, Hof, Kronach, Lichtenfels, Coburg και Rhön-Grabfeld.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.