Γερμανία: 3χρονο παιδί κλειδωμένο στο λεωφορείο για ώρες

Ένα τρίχρονο παιδί ξεχάστηκε μέσα σε ένα λεωφορείο για αρκετές ώρες στο Meppen της Κάτω Σαξονίας…

Το αγόρι είχε επιβιβαστεί στο μικρό λεωφορείο στο αγρόκτημα των γονιών του το πρωί και υποτίθεται ότι θα μεταφερόταν στο νηπιαγωγείο.

Εκεί θα τον υποδεχόταν μια νηπιαγωγός μαζί με τα άλλα παιδιά.

Αυτό προφανώς δεν έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση – το τρίχρονο παιδί παρέμεινε στο λεωφορείο όταν ο οδηγός έκλεισε την πόρτα και συνέχισε.

“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το περιστατικό”, δήλωσε εκπρόσωπος της πόλης Meppen. Ωστόσο, ο δήμος δεν εμπλέκεται στην υπόθεση.

Το παιδί έπρεπε να περιμένει μόνο του για ώρες στο σταθμευμένο και κρύο λεωφορείο.

Έκλαιγε και φώναζε τους γονείς του: “Το παιδί μας ήταν βραχνιασμένο από το κλάμα και τις φωνές και εντελώς υποθερμικό”, είπε η μητέρα.

Την επόμενη ημέρα, πήγε το παιδί της στον παιδικό σταθμό με το δικό της αυτοκίνητο. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να επιστρέψει στο μικρό λεωφορείο.

Καμία συγγνώμη από τον οδηγό του λεωφορείου

Το αγόρι ανακαλύφθηκε στην εταιρεία λεωφορείων μόνο λίγο πριν από το ταξίδι της επιστροφής.

Ωστόσο, οι γονείς δεν ενημερώθηκαν και το παιδί μεταφέρθηκε σπίτι του κατά τη διάρκεια της κανονικής επιστροφής από τον παιδικό σταθμό.

Μόνο ο υπεύθυνος του παιδικού σταθμού είχε ενημερώσει τους γονείς- ο οδηγός του λεωφορείου δεν είχε δώσει καμία εξήγηση.

Ενώ η υπεύθυνη του παιδικού σταθμού είχε δείξει μεγάλη μεταμέλεια, ο οδηγός του λεωφορείου δεν είχε ζητήσει μέχρι στιγμής συγγνώμη. Δεν είχε δει ή ακούσει το αγόρι, είπε στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γονείς κατέθεσαν καταγγελία κατά της εταιρείας. Η αστυνομία δεν το επιβεβαίωσε αρχικά.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης