Γερμανία: Γυναίκα χτυπά στα γεννητικά όργανα αστυνομικό

Στο τέλος μιας διαμάχης για μια θέση, μια γυναίκα βρίσκεται με χειροπέδες – και ένας ομοσπονδιακός αστυνομικός παραπονιέται για πόνο στα γεννητικά όργανα…

Επειδή προτίμησε να καθίσει δίπλα στις αποσκευές της σε ένα γεμάτο τρένο παρά δίπλα σε έναν άλλο επιβάτη, μια 36χρονη γυναίκα από το Λάντσχουτ συνεπλάκη με έναν ομοσπονδιακό αστυνομικό.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η γυναίκα ταξίδευε σε ένα τρένο RE από το Freising προς το Μόναχο γύρω στις επτά το πρωί, όταν μια 25χρονη γυναίκα θέλησε να καθίσει δίπλα της.

Ωστόσο, η 36χρονη δεν σκέφτηκε καν να πάρει τις αποσκευές της από την θέση.

Ένας αξιωματικός της ομοσπονδιακής αστυνομίας, ο οποίος κατευθυνόταν και ο ίδιος προς το Μόναχο, παρενέβη.

Ζήτησε επίσης από την επιβάτη να κάνει χώρο αλλά μάταια. Η 36χρονη αγνόησε τον ίδιο και το αίτημα να ταυτοποιηθεί.

Ο αστυνομικός κάλεσε στη συνέχεια ενισχύσεις στο Μόναχο, αλλά η γυναίκα μάλλον δεν ήθελε να έρθει σε αντιπαράθεση με την αστυνομία, όπως δεν ήθελε να έρθει σε αντιπαράθεση και με τον συνεπιβάτισσα της.

Επίθεση με σοβαρές συνέπειες στον κεντρικό σταθμό

Στον κεντρικό σταθμό του Μονάχου, προσπάθησε να βγει τρέχοντας από το τρένο, κάτι που ο ομοσπονδιακός αστυνομικός προσπάθησε να αποτρέψει – και μάλλον το μετάνιωσε…

“Η γυναίκα τότε γύρισε και χτύπησε τον αστυνομικό στα γεννητικά όργανα με σφιγμένη γροθιά”, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία.

Στην συνέχεια μια γυναίκα αστυνομικός που ταξίδευε μαζί τους, έριξε τη γυναίκα στο έδαφος, ακινητοποιώντας την, μέχρι να φτάσουν οι ενισχύσεις και να οδηγήσουν την 36χρονη στο αστυνομικό τμήμα, με χειροπέδες.

Η γυναίκα βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με πληθώρα κατηγοριών: επίθεση κατά αστυνομικών, αντίσταση κατά αστυνομικών, εξύβριση και σωματική βλάβη.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης