Γερμανία: Περάσαν το τραμ για νταλίκα μετακόμισης (Video)

Τι να κάνετε όταν δεν έχετε αυτοκίνητο και πρέπει να μεταφέρετε κάτι ογκώδες; Ένα βίντεο από το Ανόβερο δείχνει τουλάχιστον πώς δεν πρέπει να το κάνετε.

Στο τέλος, η πόρτα κλείνει, το τραμ αναχωρεί και μπροστά του μένει ένα άτομο που παλεύει με δυσκίνητα κοντάρια. Ο βιντεογράφος δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει.

Αλλά ας ξεκινήσουμε από την αρχή: Αυτή τη στιγμή, ένα βίντεο γίνεται viral στα κοινωνικά δίκτυα που προφανώς καταγράφηκε στο Ανόβερο. Στο TikTok έχει πλέον περισσότερα από 40.000 likes και πάνω από 2.000 σχόλια.

Ζευγάρι στο Ανόβερο: Μεταφορική με τραμ

Η σκηνή λαμβάνει χώρα στο σταθμό Krepenstraße στο Hainholz. Η γραμμή 6 μόλις σταματά, ένα ζευγάρι περιμένει στη στάση με πολλές μεγάλες λευκές πλάκες και μπάρες τυλιγμένες σε πράσινο αλουμινόχαρτο.

Μόλις ανοίγει η πόρτα του τραμ, οι δύο αρχίζουν να φορτώνουν στρατηγικά τα ογκώδη μεταφορικά τους είδη.

Πρώτον, ένα άτομο τοποθετεί ένα από τα μεγάλα αντικείμενα στην πόρτα, ώστε αυτή να μην μπορεί πλέον να κλείσει.

Τότε αρχίζουν να σέρνονται: Βιαστικά, οι δύο μεταφέρουν τα πράγματά τους στο τραμ, με εμφανή δυσκολία. Ο μηχανοδηγός του τρένου προσπαθεί προφανώς να φύγει, οι άλλες πόρτες κλείνουν.

Όμως αυτή όπου το ζευγάρι φορτώνει παραμένει μπλοκαρισμένη και συνεπώς ανοιχτή.

Το κοινό γελάει…

Θα μπορούσε να έχει λειτουργήσει. Αλλά τώρα το κοινό διασκεδάζει στα σχόλια. Πολλοί από αυτούς είναι αρκετά συμπαθείς προς το ζευγάρι. “Φυσιολογικό, ως νέος χωρίς χρήματα”, γράφει κάποιος.

Και μια γυναίκα λέει: “Χθες μετέφερα μια συρταριέρα μέσω τρένο μαζί με έναν φίλο, ευτυχώς δεν μας τράβηξε κανείς.

Ο χρήστη που ανέβασε το Video, από την άλλη πλευρά, γράφει αυστηρά στο Twitter: “Ήταν τυχεροί που κανείς δεν το πρόσεξε ή δεν ενδιαφέρθηκε. Αυτό δεν επιτρέπεται.

Τα τρένα και τα λεωφορεία προορίζονται για τη μεταφορά ανθρώπων, όχι για τη μεταφορά επίπλων”.

@hayri..21In Hannover 😅😅😅😅👍♬ Originalton – Hayri_21

Αν το Video δεν λειτουργεί, δείτε το εδώ

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.