Γερμανία: Βόας σφιγκτήρας δραπέτευσε από σπίτι στο Insheim

Γερμανία: Βόας σφιγκτήρας δραπέτευσε από σπίτι στο Insheim

Οι γερμανικές αρχές αναζητούν ένα φίδι μήκους 1,7 μέτρων που διέφυγε στη μικρή δυτική πόλη Ινσχάιμ. Η αστυνομία κάλεσε τους περαστικούς να μην προσπαθήσουν να πιάσουν το ζώο.

Ένας βόας μήκους 1,7 μέτρων (5 πόδια 7 ίντσες) δραπέτευσε από ένα σπίτι στη δυτικογερμανική πόλη Ινσχάιμ, ανακοίνωσε η αστυνομία του κρατιδίου Ρηνανία-Παλατινάτο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζώο δραπέτευσε από το terrarium του το βράδυ του Σαββάτου και διέφυγε στην ελευθερία μέσω της πόρτας της βεράντας.

Δεδομένου ότι η ιδιοκτησία του κατόχου συνορεύει με άλλα οικόπεδα με κήπους και ένα χωράφι, οι αξιωματούχοι δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν άμεσα τον μη δηλητηριώδη βόα.

Η αστυνομία προειδοποίησε τους περαστικούς να μην προσπαθήσουν να πιάσουν το φίδι “σε καμία περίπτωση”.

Περιέγραψαν το ζώο ως κίτρινο, μήκους 1,7 μέτρων και διαμέτρου 7 έως 8 εκατοστών. Οποιαδήποτε θέαση του πρέπει να αναφερθεί στις αρχές.

Το τελευταίο περιστατικό προκάλεσε συγκρίσεις με παρόμοιο γεγονός πέρυσι, όταν ένα δηλητηριώδες φίδι δραπέτευσε από το terrarium του και προκάλεσε την εκκένωση πολυκατοικίας στην Κολωνία.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης