Ιερόδουλη μαχαίρωσε 58χρονο σε πολυτελές ξενοδοχείο

Τον Δεκέμβριο, ο πελάτης της βρέθηκε αιμόφυρτος στο λόμπι του ξενοδοχείου. Σύμφωνα με μια αναφορά, μια πόρνη τον μαχαίρωσε ενώ καθόταν γυμνή πάνω του..

Η εισαγγελία του Ντόρτμουντ ζήτησε τη μόνιμη τοποθέτηση σε ψυχιατρική κλινική για την 22χρονη γυναίκα που επιτέθηκε με μαχαίρι σε 58χρονο άνδρα σε ξενοδοχείο του Ντόρτμουντ, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Bild.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εκθέσεις των εμπειρογνωμόνων, η γυναίκα, η οποία είχε γνωρίσει τον πελάτη της στο ξενοδοχείο Steigenberger, είναι ανίκανη για ενοχή εξαιτίας μιας παρανοϊκής ψύχωσης, αναφέρει η εφημερίδα.

Ο 58χρονος βρέθηκε βαριά αιμόφυρτος στο λόμπι ένα βράδυ του Δεκεμβρίου. Εκεί κατέρρευσε.

Λίγο αργότερα, η 22χρονη τον ακολούθησε με ένα μαχαίρι στο χέρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, μπήκε στο λόμπι από το κλιμακοστάσιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Bild”, από την αίτηση της εισαγγελίας προκύπτει ότι η γυναίκα καθόταν στο πρόσωπό του με το αιδοίο της όταν μαχαίρωσε τον άνδρα στο λαιμό.

Λίγο μετά το έγκλημα, η γυναίκα είχε ήδη μεταφερθεί από την προφυλάκιση σε ψυχιατρική κλινική, κατόπιν αιτήματος της εισαγγελίας.

Λόγω της ασθένειάς της και του συνακόλουθου κινδύνου για την κοινωνία, πρόκειται τώρα να παραμείνει μόνιμα εκεί, εφόσον το περιφερειακό δικαστήριο του Ντόρτμουντ εγκρίνει την αίτηση.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης